halaman utama

31 August 2011

.: WORDLESS WEDNESDAY #5 :.


Assalamualaikum




Thank you for reading this entry :)

.: Header Dan Doodle Free Cik Tempe :.


Assalamualaikum

Hye semua. Meh sini nak wt pengumumuman. hehe.
cik tempe nak bagi header&doodle free taw ! So, ape lagi. HH join la.

to cik tempe, HH mau header yang ade doodle skali eyh??
buat yg cutecute sket.. ngeee ~
Name belog ~ Honeys punye belogs
Discription ~ Learning something new & enlightening everyday(cam kt atas tu) hihi
Colour ikot suka cik tempe la yer janji chumell
Korang nampak belog ni cam kosong&tak bermaya je kn??
hope dengan header baru dari cik tempe tu dapat la chumellkan lagi belog ni.. ngee ~

so skang nak tag kt namanama terpilih dibawah ni pulak
Tarikh tutup 1 september(besok) hihi. Mintakmintak la menang. huhu
oke done cik tempe ! tenkiu =)



Thank you for reading this entry :)





.: SUASANA HARI RAYA #1 !! :.


Assalamualaikum.....


Hye semua. Bagi umat Islam di Malaysia&perantauan, how was your raya?? Ok dak?? Meriah dak?? Mesti la meriah kan.. Hope semua dalam keadaan baikbaik saje yer.. Alhamdulillah lepas sebulan kita berpuasa, dapat gak rasa nikmat raya nie. Haa, raya dah habes la bro tp ni juz untuk hari ni la.. Raya pertama.. Jgn salah faham k. Sok kita raya lagi.. huhu.. 

Pagi tadi siapsiap semua, salamsalam&bermaafmaafan dengan umi&ayah&adeqadeq. Ciom tangan&hughug sket. hehe. Then baru pegi umah tok. Raya kali ni bole tahan meriah la jugak sebab sEdaraSedAraMakcIkPakCikAtokNenEk berkumpul ramairamai kat umah tOk... Alhamdulillah semua ada tahun ni. Tok wat nasik minyak. So, pagipagi lagi HH dah melantak nasik minyak tue.. Marvellous&Delicious !! ~ huhu.

Kat umah plan nak wat roti jala tapi tertunggak.. Ada masalah kesehatan sket. Juz sempat wat chocolate moist cake ja.. Tu pon tak berapa nak jadik cam selalu buat.  Fikiran melayang tempat len kot. hihi.. So, takdala open house bagai ni, Juz close house. Takda makanan yang berat, ada biskut ja. Lau ada yang datang pon budakbudak jek. Masukmasuk,duduk,minum air,makan biskut sket then bila kita bagi duet raya, tros blah cmtu jaa.. Normal la.. Pasni dorang nak pegi mintak duet raya umah orang len lak.. Budakbudak(dulu pon HH cmni gak time kecikkecik) hehe..  

InsyaAllah besokbesokbesok nak pegi beraya lagi dengan kawankawan&tuttttt(xle mention kt cnie)....huhu.. Dorang ada yang buat openhouse, so bole la kita menternak lemak disitu ya?? *wif hope, dapat gemok sket pasni. hihihi* oke la my dear... i'll see u ols later keyh? gudnite !! SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN  =)

family. ni baru separoh. ade lagi g xmsuk. opsss pix blur sket.. (gegeh nk tarok gak) huhu.

belogs owner. hik3 ~

As usual.. my BFF =)


p/s : Rayer tu rayer jugak. Bila melantak makanan tu beringatingatlah yer. Jangan telampau ikot nafsu. Kelak memakan diri.. huuu.. Jika ada kelapangan next time update lagi. Sekian.. LOL ~



Thank you for reading this entry :)

29 August 2011

.: aku tak pernah benci diri kamu :.

Assalamualaikum


Aku tak pernah benci diri kamu
Aku tak ingin dan aku tak nak begitu
Aku rela jauh dari kamu tetapi aku takkan benci kamu
Aku terlalu sayangkan kamu
Aku tahu aku tak dapat memahami diri kamu
Maafkan aku andai masa lalu sia-sia bagi kamu
Aku redha dengan segala ketentuan Nya
Aku terima.. Aku akur.. kerana
Aku bukan siapa-siapa.....................................

Cuma di sini aku ingin berkata.. jauh dari lubuk hatiku...
Aku tak pernah benci diri kamu...
Kamu tetap di hatiku.......




Thank you for reading this entry :)

.: SALAM AIDILFITRI :.

Assalamualaikum




Salam Aidilfitri HH ucapkan buat semua especially kepada insan yang tersayang,rakanrakan,
kenalan&juga pembaca setia belog HH ni..
Jari disusun memohon ampun&maaf..
Semoga Aidilfitri kali ni membawa seribu makna kepada kita. Amin.


p/s : Nak ketupat lemak tak? Jemputjemput la datang umah.. ngeee ~




Thank you for reading this entry :)

28 August 2011

.: Segmen : JOM JOIN GADIS BLOGGER :.

Assalamualaikum
Hye suma... HH baru ja join segmen neh


Jum !! sme2 join lagi.
Tarikh tutup 31ogos2011(mErdEkaaaa!!) hihihi..
Segmen dianjurkan oleh Miss Eva Danial.
sila klik kt link tu untuk keterangan lebih lanjut keyh??


ok now i wanna tag tiga gadisgadis chumell ni. huhu

Okay. Dat's all. tenkiu. (^__^)




Thank you for reading this entry :)

.: thinking of him :.

Assalamualaikum



If you love something, Set it free

 if it comes back to you, It's yours.

if it doesn't, it never was.
If you love someone.. Set him free and wait for him to return.

 Than to keep thinking of how you're waiting on them to come back. 

 What I want in a man, He honestly love me..




Thank you for reading this entry :)

26 August 2011

.: Senangsenang je kaw mainkan perasaan aku !! :.


Assalamualaikum
Salam Ramadhan



Aduh cmna neh tgok tajuk pon rasa panas cm nak terbakar jek
Habis madu sepah dibuang?? Boleh guna ker?? 
Law nak ikotkan lam situasi nie bole guna kot. 
Haishhhh !! aku paling geram r ngn kaw ! 
Tak abes abes menyusahkan idup aku.
Semalam aku dah bagi full comitment kat kaw, 
aku cancel suma janji janji len, aku nak bersama kaw jek tapi pe yg ko balas? 
Ko bagi S**t kat aku..Ggggggrr.. Geram gila kowt !
Taw la aku dah nak balik rumah tapi toksah la dok wat aku cmneh !
aku sdeyh gile dgn apa yang kaw buat kt aku smlm.
Sampai aku sakitsakit
Sampai aku tak tido malam sbb kaw. So tak reti reti lagi ke nak hargai aku?
Aku tak mintak banyak. 
Aku juz nak kaw tau yang kaw sangat penting lam idup aku sekarang neh !
tolong la kembali kepada aku plisssss:(
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
Wahai assignment ku yang hilang.. Huk2..
kemana kaw menghilang.. Aku dah jenuh cari.. Sdeyh kowt.
Dah buat 100%. Nak print out tetibe hilang camtu jaaaa..

Punye la pulun dok buat tetibe jadi cmneh. 
Jenuh r nak buat balik suma tu.. Dah la hari ni due date dia. Frust giler..



So, moral of the story : Buat la lagi tugasan laslas minit lau nak senaseb ngn HH cmni. sory terkasar bahasa sket kat atas tu.. huhu.. Lagi satu. Jangan lupa tiap kali buat, tekan button SAVE dulu taw. Microsoft word ni kekadang tak betul. Jangan percaya sangat. huhu..  Tu ja mau cta luahan hati.. Bubye everyone. 






Thank you for reading this entry :)




21 August 2011

.: Segmen : " Saya join Bloglist Afiqah IsmaiL " :.


Assalamualaikum


HH jalanjalan tengoktengok ada segmen ni.hehe
Jum kita ramairamai join bloglist Afiqah Ismail ni
Terma&syarat takda la susah sangat korang nak ikot.
lagi info klik di sini afiqah-ismail 



Sis,, saya da join bloglist sis. :)




Thank you for reading this entry :)

20 August 2011

.: 10 Sifat Sahabat Yang Harus Dihargai :.


Assalamualaikum.


Hye dear.. Tengah tolong mak kt dapur ke? Hehe. Senangsenang meh jenguk sini meh.. XoXo

Jum kita tengok sifatsifat sahabat yang mesti! wajib! harus! kita hargai.
  1. CERIA DAN MENCERIAKAN. Wajib ! lau ada problems pape pon merekamereka inilah yag boleh menceriakan kita. Jangan ada sikap yang makin menambah kesedihan&merumitkan masalah pulak. tak gitu?? ehehe.
  2. MEMBERI KETENANGAN. Bila keluar samasama enjoy&lupa segala masalah. Itu baru style ! haha.
  3. SUKA BERBAIK SANGKA. Kita perlulah sentiasa berbaik sangka dengan orang lebihlebih lagi sahabat kita,orang yang paling rapat ngn kita pulak tuh after mak&ayah. tol dak? So, janganlah kita berburuk sangka pulak kat dorang yer. Think positive beb ! hehe.
  4. TIDAK SUKA MENGATA. Dari duk jadi mcammacam fitnah&gadogado tak tentu pasal baik hindari perlakuan ini. Alhamdulillah sumanya baikbaik aja kok. heeee~
  5. BAIK HATI & NIAT YANG BAIK. Bersahabat jugak tak perlu memilih. Tengok dia miskin da Taknak bersahabat. Tapi bila tengok yang kaya,pakai kereta mewah terus bulat matamata. Niat bersahabat kena lah ikhlas. Apa yang penting niat kita kena ikhlas&hati yang baik. So, takda masalah kan?
  6. PENDENGAR YANG BAIK. Ini yang kita mahukan. Ada sahabat yang sanggup mendengar masalah kita&tolong cari jalan penyelesaian. So meaningful !
  7. BAIK TUTUR KATANYA. Perlu baik tutur kata lebihlebih lagi pmpuan akan cepat terasa bila seorang sahabatnya bertutur kata buruk kepadanya. So, belajar la bertutur kata denga elok ye. Kita orang Melayu ni kena beradab sopan. Lau ada jugak try kikis sket demi sket. :)
  8. SEORANG YANG JUJUR. Merupakan faktor yang amat penting. Tok sah la duk tiputipu.. Kita perlu sejujurjujurnya dalam bersahabat. Lau ada buat salah mengaku. InsyaAllah jika dia seorang sahabat yang baik,dia bole terima kemaafan kita. Sedangkan nabi ampunkan umat.
  9. IKHLAS. Persahabatan yang ikhlas perlulah dari hati yang ikhlas. Bukan bersahabat atas dasar paksaan,pangkat,darjat or wut. Kena Ia ikhlas dari segala macam hal. :)
  10. BERFIKIRAN POSITIF ! harus.. buang suma fikiran negatif tu.. nanti memakan diri.. hehe..

Kat sini ade jugak tips sahabat palsu&jugak sahabat sejati. Scroll down !!!!

SAHABAT PALSU !
  • Ciri-ciri sahabat tamak : Dia sangat tamak.,hanya memberi sedikit&meminta banyak. Melakukan sesuatu kerana takut&pentingkn dri sniri(selfish!)
  • Ciri-ciri sahabat yang besar mulut : Dia menyatakan bersahabat berkenaan halhal lampau@halhal yang mendatang. Berusaha dapatkan simpati dengan katakata kosong&jika ada ksempatan membantu,dia menyatakan tak sanggop !
  • Ciri-ciri sahabat penjilat : Dia menyetujui halhal yng salah,dia pun tak menganjurkan halhal yang benar,bila depandepan kita dia puji,bila belakang makimaki&merendahkan diri kita.

SAHABAT SEJATI !
  • Ciri-ciri sahabat penolong : Dia menjaga diri&segala hal milik korang,melindungi korang sewaktu korang ketakutan&membantu bila diperlukan.
  • Ciri-ciri sahabat pada waktu susah&senang : Dia menceritakan rahsianya kat korang&menjaga segala rahsia korang&tak tinggal korang saat korang alami kesulitan,kesusahan,sebaliknya rela berkorban untuk diri korang.
  • Ciri-ciri sahabat yang memberi nasehat baik : Dia mencegah korang dari melakukan kejahatan,menyruh berkata benar,mmberitahu kebenaran yang belum penah korang dengar sebelum ni&dia lah yang menunjukkan kamu jalan yang benr&diredhai Allah s.w.t...
  • Ciri-ciri sahabat yang bersimpati : Dia tidak bergembira atas kesusahan korang,turut merasa senang atas kebahagiaan korang,mencegah orang lain menjelak diri korang&membenarkan orang memuji diri korang.

P/s : Dipetik dari sebuah buku. Sekadar perkongsian untuk suma. Bersahabatlah dengan baik nescaya Allah s.w.t akan jaga persahabatan itu hingga ke akhir hayat. Ikhlas lah dalam bersahabat yer kawankawan. 



Thank you for reading this entry :) 

.: Tips Control Pasangan Yang Jealous :.



Assalamualaikum.



What? Jealous? Jealous tu maksudnya cemburu la beb.. Bagi yang tak pena couple or wut maybe dorang tak penah tahu&tak penah rasa how it's feel rite?? hehe.. Okay jum kite scroll down cmna tips nak kawal keadaan almost couple yang senang sangat jealousjealous nih....

  1. If pasangan korang tu start nak tunjuk jealous dia,jangan dilayan. Maybe lau s dia tanya sumthing yang menimbulkan rasa tak sedap ati, korang tak perlu jawab kowt. Better korang diamdiam aja dari menimbulkan perasaan marah si dia.. kan2?? hehe. so, berdiam diri better dari menjawab soklansoklan yang tak sepatotnya.
  2. Terima jela hakikat yang si dia takda niat langsung pon nak lukakan hati korang. Just calm down. Maybe ni sifat semulajadi yang tak bole nak dikikis so jangan la ambil hati yer.. :)
  3. Try to build self-confidence/keyakinan diri.. Puji si dia jika perlu tapi pujian tu perlula jugak dengan hati yang ikhlas. hehe. Nanti tak pasalpasal sebab hal kecik dia da tacink ngn kita. Mintak la jugak nasehat darinya&cube tunjukkan rasa cinta korang tuh.. so, pandaipandai korang la yer.
  4. Haa yang ni paling teruk lau dia nak jealous tak tentu hala pon bole diterima la. Korang jangan sukasuka jek nak berfoya-foya ngn pmpuan@laki lain. Ni hanya wat keadaan jadi worst & jangan pulak korang terkejut lau meja kat restoran tu pecah&berterabur. Dah cari pasal sangat kan. haha.
  5. Lastly,bincang leklok dengan pasangan korang pasal jealous ni. Support dia. Manusia bole berubah kan. Cepat or lambat jek.

P/s : Sajew kongsikongsi.. Ilmu di daa jangan disimpan. To my dear sahabat&kawankawan HH diluar sana. Jangan la mudah sangat cemburu ye.. Think positive. Lau si dia betolbetol sayang kat kita,dia takkan lukakan hati kita. Kita kena kuat. huhuw ~






Thank you for reading this entry :)




19 August 2011

.: KASUT FLAT PILIHAN SAYA :.

Assalamualaikum.


Okay.. Kenapa dengan kasut flat?? hehe.. Ha meh sini HH nak gtau korang.. Bagi korang suma yang trendytrendy sket&mementingkan gaya tuh bole la pilih kasut flat untuk pegi jalanjalan pusingpusing mall so takda la lenguh pinggang&kaki tu yer(lau pakai heels jangan harap la) huhu..



-google image-


Tgok pix kat atas tu.. chumellchumell kan?? Kasut flat ni memang menjadi pilihan remaja masa kini lebihlebih lagi yang sedang belajar macam HH ni.. Kasut yang kita pakai tu  mestilah selesa,berkualiti&stail lah.. tak gitu?? heeee ~


Ia juga dapat melengkapkan setiap penampilan diri kita. lgi satu bole jek pakai time dating dengan ehem-ehem or manamana jelah.. 3 in 1 lah orang kata.. hehehe.. HH selalu cari kasut yang selesa. Tak kira brand apa asalkan selesa di kaki&tahan lama. Lagi la untung kalau ia murah&berpatutan. HH selalu beli kasut time SALE !!! huhuw ~


Apa?? korang masih lagi keliru untuk memilih sepasang kasut yang sesuai untuk ke pejabat? nak bersantai? nak berhibur? Meh sini scroll down to get a new tips from me..

** Jika korang nak beli kasut tu, mestilah kena terbaik&puas hati dengan jiwa kita kan?? Waktu malam adalah waktu terbaik untuk korang membeli kasut sebab time ni lah kaki korang akan berada lam saiz yang sebenar.. back to original orang cakap.. hehe.. so,, what u got?? korang akan dapat kasut yang berukuran tepat taw !! semoge puas hati !! enjoy shopping ! huhu <3



Thank you for reading this entry :)

17 August 2011

.: special guest ! haha :.

Assalamualaikum..


Hye suma.. dah berbuka puasa blom?? Lau ade yang belum makan lg tu makan la kenyangkenyang yer.. Hari ni HH,Echa&Lynn jalanjalan kat Jusco. Lynn la special guest tu.. hehe.. she's our new friend. As usual, ushar la pape yang patot & lau ade yang berkenan di hati kami beli. Then, pegi masuk ELIANTO abes lagi duet wt beli concealer tadi.. tapi takper beli untuk kegunaan sniri jugak bukan untuk orang lain.. huhu..

Kami jalanjalan lagi pusingpusing satu Jusco tu(tak la suma.hehe) then cuci mata tengok barang tu barang ni tapi tak beli pon.. Berlagak je lebeyh.. Nak makanmakan pon takboleh.. Lau tak kami dah melantak macammacam taw ! So sabor jela sebab posa kan ni. hehe. 

Sepanjang perjalanan, Echa asyik wt lawak ja.. HH&Lynn dok gelak ja. hehe.. Ni baru festime kami keluar. Baru keluar tapi da mesra sebab HH mudah mesra ngan orang lebihlebih lagi Echa.

Kami enjoy la jugak keluar tadi, sembang itu ini tambahtambah roomate HH pon ade gak. Jumpe pon kejap sangat & kami tak sempat berbuka kat luar pon,sebab masingmasing ada urusan lain. InsyaAllah lain kali kalau ada rezeki, umo panjang lain kali kami akan lepaklepak lagi..

HH.Echa.Lynn

HH & roomate

Echa & Lynn

n last HH and Lynn



Thank you for reading this entry :)

.: WORDLESS WEDNESDAY #4 :.

Assalamualaikum



so,, for today......









Thank you for reading this entry :)




.: berkecai air mata (kisah hati) :( :.


Assalamualaikum


HH tak tau kenapa airmata terus berderai bila dengar lagu ni.
tersentuh hati sangatsangat.
ya Allah.. salah HH ker??? :(

Hatiku hatimu
Menjadi satu cinta
Ku rasa hadirmu menyempurnakan aku


Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku

Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya



harap sangat perasaan ni hilang secepat yang mungkin. I can't face it :(
And I know, she's the best for you & you've make a right decision.



 

Thank you for reading this entry :)

.: Apekah ini???? ce tekan ce tekan.. hehe :.

Assalamualaikum..


Mau share sumtin.. Nanti mesti korang akan tersenyum lebar.. :)))))))))


‎69666699999966699999966666696​666696666669666666666966669666​6696 696669999999969999999966669696​666966666696666666696966696666​696 696666999999999999999666696669​666966666696666666966696699999​996 696666669999999999996666966666​966966666696666669666669696666​696 696666666699999999666666999999​966966666696666669999999696666​696 696666666666999966666666966666​966966666696666669666669696666​696 696666666666699666666666966666​966999999699999969666669696666​696

1.mulemule korang highlightkan suma nombor di atas tu..
2.pastu tekan CTRL+F
3.Last,tEkan 9 ok?? hehe..



Thank you for reading this entry :)

.: on da spot outing?? :.

Assalamualaikum..

Hye suma... Tengok la kat tajuk entri ni.. eh pebenda la on da spot outing ni kn?? Actly,, HH tak tau tak plan&tak sangka lak nak keluar dengan roomate. Dia tengah pressure,,dia nak keluar sebab tu HH teman dia.. HH takot dia gi sorangsorang so HH dengan Echa Syalala ikot la dia.. hehehe.. Lau dia kat dalam bilik lg la pressure.. tol tak??


So,, kami pon pegi la SUNWAYCARNIVALMALL. On da spot tau !! Setengah jam jer bersiap selalu gurls ni berjamjam. HH tak tau nak pakai pe, tak ready pon nak kuar last choice ada skirt, so pakai la. Mr 'A' si Echa ni da marahmarah da sebab kami lambat turun tapi takpe.. dia paham kot. sory la ey Echa. hik3. Len kali kai tak buat lagi dah.


Sampaisampai jek kt SUNWAYCARNIVALMALL tu, pe lagi..keje kami jalanjalan cuci mata jela. tengoktengok ape yang berkenan di hati lastlast beli jugak. Dok abes duet cmtu la kan?? lumrah pompuan.. memang tak lari dah dr masalah ni.. hehe.


Kami da booked siapsiap dah PIZZAHUT untuk bukak puasa nanti pastu kami jalanjalan lagi sampai la kami penat.  Nak makan pon semput da.. banyak sangat plus dengan penat jalanjalan lagi. hehe. oke la guys.. enjoy tis pic keyh?? bubye... c u..

-ladies-

enjoy with them :)
and my fav pix is
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-





Thank you for reading this entry :)



16 August 2011

.: WAKE UP ANIS WAKE UP !!! :.

Assalamualaikum.

takde kaitan.. hahaha

Nak tanya korang suma ni.. encem tak pakcik unta kat belakang HH tu?? hihihihi... encem kan kan kan??? lau encem, do leave ur comments here.. hehe.. (:




Thank you for reading this entry :)

13 August 2011

.: lirik lagu : BELAIAN JIWA :.





Seindah tiada lagi kau ku ingatkan
Sayang kau hilang
Menanti biar sampai akhir hayatku di dunia ini

Kau tahu betapa ku sayang padamu
Hanya bidadari sebagai ganti
Hanya takdir menentukan ia
Oh belaian jiwa

Oh angin sampaikan lagu ku padanya
Yang sedih pilu
Terimalah lagu ku jadi teman hidupmu
Untuk selamanya

Kau tahu betapa ku sayang padamu
Hanya bidadari sebagai ganti
Hanya takdir menentukan ia
Oh belaian jiwa

Kau tahu betapa ku sayang padamu
Hanya bidadari sebagai ganti
Hanya takdir menentukan ia
Oh belaian jiwa

p/s : eh eh jiwang pulak pagipagi ni... hehehe,, layannzzz !

12 August 2011

.: makan-makan : route69 lagi !! :.

Assalamualaikum.


Hye suma.. mesti korang suma perasan kan.. HH banyak update pasal makanmakan jek kn? hehe.. memang pown,, HH suka makan. hehehe.. Tapi biaq la.. This is my belog so HH punya suka la nak post&taiptaip ape pon kn?? huhu... Ni HH nak cita sal bukak posa tadi.. HHKakWaCikBella&Lela pegi berbuka puasa kat Restoran Route69. Kami suma order makanan yang sama iaitu CCB (i guess u olls know it.. huhu). Lau nak makan CCB memang wajib pegi Route69 sebab kat situ memenuhi citarasa HH.. gegeh lak.. huhu.. tadi punya la kenyang makan menda ni.. Alhamdulillah kita masih diberi kesempatan tok merasa kenikmatan compare dengan orang yang lebih susah&terpaksa mengemis untuk dapatkan makanan. Jadi, korang bersyukur la dengan apa yang ada yer.. Selamat Berpuasa :)


menu berbuka kami CCB :)

LEla-HH-kAkWa-CikBeLLa



Thank you for reading this entry :)

11 August 2011

.: makan-makan : BREAK FAST @ JOHNNY'S :.

Assalamualaikum


Begitu cepat masa berlalu.. rupenye dah banyak hari kita puasa kn? huhu.
tapi HH rasa macam baru 3 hari kita puasa. hehehe.
cam biasa la.. lau ada kelapangan HH akan update belog kesyayangan nie..
(tu pon lau rajin la huhu)

Oke lah,, Malam tadi HH&KakWa pegi berbuka kt Johnny's Restaurant kat Jusco.
Kami pikirpikir la ape yer nak makan lastlast pegi jugak kt cnie.
Makanan bole tahan delicious&marvellous
Harga pon reasonable&affordable.
-lagi satu makanan kt situ FRESH&TASTY-
menu kami : BBQ Chicken Rice,BBQ chicken noodle,Guava De Soursop,Chocolate Float&the special one as for our dessert iaitu Chocolate Vanilla Sundae.
Layanan memang A larh orang kata customer friendly gitu. huhu.
Neway,, sila klik di sini JOHNNY's RESTAURANT is the best !


muke excited nak makan.. huhu..


p/s : nanti nak pegi lagi.. nak makan steambot. nmpak cm bez jek tgok orang len makan td.. tehee ~



Thank you for reading this entry :)







10 August 2011

.: WORDLESS WEDNESDAY #3 :.

Assalamualaikum




Thanx you for reading this entry !:)

.: makan-makan : yeay !! dpt doublecheese !! :.

Assalamualaikum

Hye suma.. Sehat?? Hope sehatsehat la suma kn? lau nk puasa badan kena sehat&kuat.. baru dapat bertahan tggu nak berbuka nanti.. tol tak?? hehe..
Alhamdulillah malam tadi dapat gak berbuka ngn doublecheese burger.. Memang da lame mengidam nak makan semenjak dua menjak sakit neh.. At last dpt gak makan.. hihihi.. Saje je nak gtau.. Takda bnda len da kt kepala ni.. Oke HH nk siapsiap g kuliah lak ni.. bubye everyone !!



Thank you for reading this entry :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com