halaman utama

07 August 2014

Alhamdulillah... selesai sudah..




31JULAI2014
::ISTERI::
::ALHAMDULILLAH::

anishasdiakidsam

09 July 2014

22

Assalamualaikum

Hye.. dah lama tak menulis rasa kekok pulak tangan nie. haha... mana la aku ad masa nk mengadap blog ni lamalama. Practicum lagi. Internship lagi.. Duk layan karenah muridmurid yang sangatttt baik hati sampai nak pecah otak aku dibuatnya. *xdemotif* wehuu..Tengok aku punya title kat atas tue... Why 22?? Kenapa duapuluhdua?? haha anyone?? Actually aku sedang menghitung hari. Menghitung hari untuk apa? Secret la. mana bole bagitau maa.. Apa yang penting.. Aku gembira dan teruja sangatsangat sekarang nie... Sambut raya kali nie dengan penuh makna la jawabnye... kih3. 

muka penuh perasaan.. *menghitung hari* tehee

Okaylah aku rasa tu jer yang aku nak share hari nie. Just waiti for the next update ye.. ngeh3 ! 
Bubye!

04 February 2014

wish for d best life


“We often confuse what we wish for with what is.” 





“If there's a single lesson that life teaches us, it's that wishing doesn't make it so. ”

29 January 2014

Nasik Ayam Goreng ceno'et + udang 6 ekoq = RM7.6 kupang????

Hari ni merupakan hari kedua aku menjalani praktikum di sekolah machang bubok. nama sekolah pon tak berapa nak sedap didengar tapi alhamdulillah GB, PK dan guru-guru semua friendly. tapi yang paling2 menyiat2 isi kulit aku ni.............. makanan kat kantin dia ni mahai nak mampuih ! Ayam taktau la bapa hengget sekoq tapi yg aku taw udang kecik tu pon 6 kupang sekoq. Weyyyyy mahai nak mampuih weyy. Sabiaq jaa ni haih! 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com