halaman utama

28 January 2012

.: tolong ganti tempat saya =( :.


Assalamualaikum !

Hye ! Guano?? Sihat blako ko ore kapong kito neh?? hehehe ambo arap sehat2 blako la deh?? kih3.... Ambo nie baru jah ado plue nk kemahkini belog ambo nie maklum la berukbeng ambo nie dah sapa limit. Haih wat nek kedaroh la blako nie sebab tu kot daroh ambo nek tingggggggiiii sangatsangat tuh.. kihkihkih (mari belajar kecek klate=cakap kelantan) huhuhuhu ~~ 

Okay enough.... nanti berbelitbelit pulak lidah tu nak sebut.. kuikuikui... malam nie kepala otak agak gelong sikit. Risau CNY nie da nak abez, tinggal beberapa hari je lagi nak balik IPG terchenta tue.. Actually banyak sangat tugasan yang HH kena buat dala cuti nie means bukan sesajer cuti duk goyang kaki je taw.. 

First ! kena hafal sistem tubuh badan manusia............ rangka, saraf, otot dan banyak lagi lah. Nak sebut pon payah. (camna nak hafal suma rangkarangka nie :( ) haih.. Ni la yang kena hafal contohnya.............
tenkiu incik google. hehe #sistem tulang@rangka manusia
Belajar anatomi dan fisiologi macam nie lah.... Terpaksa bukak balik buku Biology form 5 dulu. Hek3... (teringat masa form5 penah kursus pasal anatomi kat USM Kelantan. Kami belajar struktur dan bahagianbahagian dalam tubuh manusia. Sekali tu dorang letak mayat betul kat depandepan kami sampai seram sejuk dibuatnya) hehe. It's was the most excited moment in my life.. Takut tapi berani.. Apekah??? hehehe 

Second ! Kena buat tugasan bagi subjek Bahasa Melayu pulak...... Haih ! Yang tu HH langsung tak sentuh padahal nanti lecturer nak soal.. Whateva, terima jelaaaa kan?? hehe.. 

Till then,, boleh tak sesapa tolong ganti tempat HH skang.. Tolong hafal suma then wat tugasan tue #amboi kemain lagi kau ye anis. huhu..... Tapi yang pasti setiap student kena la tau kewajipan dia kan.. Menuntut ilmu hingga ke menara gading.. hingga ke lubang cacing pon boleh... DOn't give up ! ngeeee :D Enjoy reading guys ! 

Thank you for reading this entry :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com