halaman utama

06 November 2012

.: "First GA bY TirahZairi" :.

Assalamuaalaikum and Hye olls
Hari nie keja asek dok blogwalking orang jek. Takdak keje lain sebab final da abes. huhu
Jalan punye jalan so HH terjumpa la GA kat sorang blogger nie. 
So I'm join

Kena buat slogan sniri katanya. Ikot kreativiti korang la kan. 

so ni dia.. slogan from HH


Sape2 yang mau join sila tekan sini 
HH nak tag kak Nita lah. @ duniaanita 

okay done..

Thank you for reading this entry :)

.: Goodies From Libresse :.

Assalamualaikum

Hai pembaca belog HH semua... 
Hari ni berkesempatan update belog kesayangan nie lau tak mesti dah bersawang.. 
Dan hari nie la jugak LAst Final Payperrr utk semester nie dan cuti sekolah dh bermulaaa.. Waaa!!! lagi dua tahun.. Cepatnya masa berjalan.. Huhu..

 Insyaallah mintakmintak dipermudahkan oleh Allah s.w.t..  

Okay entry ni bukan nak bercerita pasal jawab exam tadi ke pe juz nk gtau.. I juz got a cute goodies from Libresse a.k.a tuala wanita utk perempuan... xkan la utk lelaki pulak kan.. haha.. pegi check nama, tengoktengok ada.. Bila dapat jer terus bukak sebab excited nak tengok apa yang ada kt dalamnya and not bad... byk la jugak sample yang dia bagi... Bole la buat stock for a week.. hehehehe..

Bagi sesapa yang nak jugak freebies dr Lbresse nie sila isi form kt sini  

Ni la yg HH dapat sebentar tadi..

yeah ! its my name HH


Thanx Libresse for this goodies.. hehe 

p/s : happy Holiday u oll

Thank you for reading this entry :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com