halaman utama

12 August 2011

.: makan-makan : route69 lagi !! :.

Assalamualaikum.


Hye suma.. mesti korang suma perasan kan.. HH banyak update pasal makanmakan jek kn? hehe.. memang pown,, HH suka makan. hehehe.. Tapi biaq la.. This is my belog so HH punya suka la nak post&taiptaip ape pon kn?? huhu... Ni HH nak cita sal bukak posa tadi.. HHKakWaCikBella&Lela pegi berbuka puasa kat Restoran Route69. Kami suma order makanan yang sama iaitu CCB (i guess u olls know it.. huhu). Lau nak makan CCB memang wajib pegi Route69 sebab kat situ memenuhi citarasa HH.. gegeh lak.. huhu.. tadi punya la kenyang makan menda ni.. Alhamdulillah kita masih diberi kesempatan tok merasa kenikmatan compare dengan orang yang lebih susah&terpaksa mengemis untuk dapatkan makanan. Jadi, korang bersyukur la dengan apa yang ada yer.. Selamat Berpuasa :)


menu berbuka kami CCB :)

LEla-HH-kAkWa-CikBeLLa



Thank you for reading this entry :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com