halaman utama

04 September 2011

.: bila nak kawen?? :.


Assalamualaikum
Peace upon you....

Hye semua.. Sekarang jam menunjukkan 2.oo a.m.. Ni time orang tido lebihlebih bagi cikgu cm HH ni.. Da la kena pegi sekolah besok tapi nak buat macam mana mata taknak tutup lagi.. Masih belum ada gam orang kata.. huhuhu...

Hurmm cakap pasal kawen ni la kan.. Actly ramai yang dok tanyatanya HH bila nak kawen? Sape pakwe? Pakwe keja apa? Adoi macam la HH ni da 26 yang dok tanya-tanya camtu tuh.. Haisshh !! Rimas taw tak !! tapi orang tua yang tanya kita kena la jawab leklok kn?? huhu.. So, HH jawab la, masih belajar & buat masa sekarang ni malas nak pikir pasal ni lor.. Bab bab ni tarok tepi dulu.. Taknak ada komitmen lagi.. SINGLE IS SIMPLE.. Apa? tak percaya?? haha.. tolong la percaya k ! 

So, bila cakap kat dorang camtu ingatkan nak dok diam rupa-rupanya dok tanya-tanya lagi betol ke?? betol ke?? Haih.. Susahnye dorang nak percaya cakap kita ni... Takpela.. dah berbuih mulut bagitahu taknak percaya jugak terpulang la kan?? Ada yang nak wat kira dengn anak dia, dengn duda bagai.. hahaha... Sory,, I tak berminat... Bagi jek la kat orang lain tak pon andartu ka... wakaka... bole la jugak duda tu jadik peneman hidup mereka-mereka itu dari takda langsung kan??

Actly,, bila dok tengok ramai kawankawan yang dah kawen, terdetik jugak la kat hati ni perasaan tu.. Nampak dorang happy je kan.. Sweet je tapi kita kena selalu ingat yang kita ni still student & banyak lagi komitmen yang kita kena buat dari dok layan menda-menda ni.. For me?? Love is cronics.. Kapel?? So bermasalah.. Belom ada rezeki lagi lor. huhuhuhu...:p

But here and now, I realize, as I do every single moment of every single day, how lucky I am to have you to love. Here and now and always I love you my baby.......... ucuk anga. hahaha.. (: 



Okay la u olls,, dah abes membebel tok pagipagi buta neh... bubye nk tido da =)


Thank you for reading this entry :)

.: Lirik Lagu : Far East Movement-Rocketeer :.


Assalamualaikum..

 layan jek lah... =)

Here we go, come with me
There’s a world out there that we should see
Take my hand, close your eyes
With you right here, I’m a rocketeer
Let’s fly (fly,fly,fly,fly)
Up, up here we go, go
Up, up here we go, go
Let’s fly (fly,fly,fly,fly)
Up, up here we go, go
Where we stop nobody knows
[Prohgress:]
Where we go, we don’t need roads
And where we stop nobody knows
To the stars if you really want it
Got a jetpack with your name on it
Above the clouds and the atmosphere
Say the words and we outta here
Hold my hand if you feelin scared
We’re flyin up, up outta here
Here we go, come with me
There’s a world out there that we should see
Take my hand, close your eyes
With you right here, I’m a rocketeer
Let’s fly (fly,fly,fly,fly)
Up, up here we go, go
Up, up here we go, go
Let’s fly (fly,fly,fly,fly)
Up, up here we go, go
Where we stop nobody knows
[Kev Nish:]
Baby, we can stay fly like a G6
Shop the streets of Tokyo, get your fly kicks
Girl, your always on my mind
Got my head up in the sky
And I’m never lookin down, feelin priceless
Yeah, where we at? only few have known
Were on some next level, super mario
I hope this works out, cardio
Until then let’s fly
Geronimo
Here we go, come with me
There’s a world out there that we should see
Take me hand, close your eyes
With you right here, I’m a rocketeer
Let’s fly
[J-Splif:]
Yo, now I ain’t ever been to space before
But I ain’t never seen a face like yours
You make me feel like I can touch the planets
You are the moon girl, watch me grab it
See, I ain’t ever seen a star this close
You got me stuck by the way you glow
I’m like oh, oh, oh, oh
I’m like oh, oh, oh, oh
Here we go, come with me
There’s a world out there that we should see
Take my hand, close your eyes
With you right here, I’m a rocketeer
Let’s fly (fly,fly,fly,fly)
Up, up here we go, go
Up, up here we go, go
Let’s fly (fly,fly,fly,fly)
Up, up here we go, go
Where we stop nobody knows

Thank you for reading this entry :)

.: TAK SABAR :.


Assalamualaikum..

Makin tak sabar rasanya menunggu detikdetik nak ke sekolah besok
Baju,Kasut,handBag,Failfail suma sudah settle
Semangat kan?? huhuhu..
Biasa la.. Rugi kalau sia-siakan peluang ni.. ngee ~
Apa-apa pon, korang suma doakan semoga hari besok berjalan dengan lancar yer...

Masa : 7.00 a.m
Tempat : Sek Keb Sultan Ibrahim Tiga(3), Pasir Mas, Kelantan
Lapor diri : Headmaster's room !
Kelengkapan : Complete !
Mood : Excited !

Jum kita sama-sama membangunkan modal insan yang mempunyai pengetahuan dan kemahiran serta menghayati nilai-nilai murni.

To kawan-kawan IPG seluruh Malaysia semester 2 pismp suma :
SELAMAT MENJALANI PBS yer.. huhuhu ~
LOL Honeyz :))))))



Thank you for reading this entry :)



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com