halaman utama

03 September 2011

.: SATURDAY SPECIAL #1:.


Assalamualaikum..


Kena jd pengasuh budax kecix nie.. parents g kenduri.. huhu ~




Thank you for reading this entry :)


.: SELAMAT PENGANTIN BARU AKAK NURSE !! :.


Assalamualaikum...

Ucapan ni ditujukan khas untuk akak nurse@misi iaitu Kak Ieda..  Kak Ieda ni ialah nurse kat Hospital Seberang Jaya, Seberang Perai Pulau Pinang.  Kak Ieda sangatsangat  lah baik orangnyew... Time HH mulemule admit kat ward hari tu lagi, dia la yang jadik peneman bicara al maklum la dok kat sana 4hari mana tak boringnye.. huhu..

So, dengan kehadiran Kak Ieda ni takda la sunyi sangat sambilsambil tunggu kawankawan datang melawat nanti.. hehehe... Even dia keja shift tukartukar, kekadang pagi kekadang petang kekadang malam tapi dia tetap datang kat HH&kami pon sembangsembang la... huhu... kami selesa berinteraksi sebab dia pon orang Kelantan gak, dekat aja dengan kampung HH.

Dia tak bagitahu pon yang dia nak kawen. Pandai kan?? Katanya nak wat surprise kat HH.. huhu.. Neway, time discas ward tak sempat nak jumpe Kak Ieda tapi dia ada text HH mintak alamat sebab nak bagi kad kawen. Alamak !! terkantoi di situ.. tehee ~

Kak Ieda buat kenduri kawen raya ketiga. So, HH&Nadya pegi la.. takkan tak pegi kot kan?? Dia buat tema merah.. Naseb HH pakai orange hari tu,, seakan-akan la kan.. takdela lari tema sangat.. huhuhu...

Okay lah.. HH nak ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU KEPADA KAK IEDA DAN SUAMI TERCINTA. SEMOGA BERBAHAGIA KE ANAK CUCU YER =) LOL from HH <3



P/s: Kak.... Mintak aura siket.. Mana la tau jodoh sampai awal ker..hik3... Gatai kan?? huu... bubye.. SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN :)



Thank you for reading this entry :)

.: Nak Sup Tulang lagi !!!!!!!!!! :.


Assalamualaikum...


Nak sup tulang lagi.... Balikbalik kampung tadi Umi&MakciKmakCik masak sup tulang. Dalam periuk besar pulak tuh.. HH ni da lama tak makan sup tulang. But then, HH leka sangat dok men lappy mAkcik, sampai AtokNenekUmiAyahMakCikPakCik panggil pon da tak hirau. huhu.. Bile perut da start nyanyi lagu dangdut, mula la pegi dapur cari nasik. Masokmasok dapur ja, HH so upset cuz sup da tinggai sket.. Waaaa !! nak nanges ase. Ada pon tulang seketul dua, telur goreng, sambal belacan&ikan kering. So, apa lagi... HH&Maksu makan jek la apa yang ada. Biasa la, anakberanaksaudaramara ramai, sebab tu la lauk cepat abes... huhuuhu... redha jek la...... 
ni la sup tulangnyew tapi ni gmbr ehsan dari google..
nak amek yang sniri punya td da abes.. huhu..


BTW, Balik kampung kali ni was da best moment ever tapi ada siket perasaan yang berbaur jelous, dorang suma pegi waterfall tak tunggu HH balik dulu pon .. Haishhh!!!!! huhuhuhu.. Tapi takpe. tadi Makcik da promise dengan HH nak pegi lagi bile tiba eid adha nanti.. Alhamdulillah dapat jumpa Atok&Nenek tadi pon da buat HH happy. Dorang sehatsehat aja.. Maklum la study jaoh dari family... Asyik dok rendu nak balik rumah&kampung halaman jek la.. Ni bila da balik, guna la peluang tu sebaik mungkin kn?? huhu..

P/s : Jangan buat endah tak endah bila orang tua panggil makan.. Nanti lauk da tinggal siket cam HH makan tadi. Tak sempat nak melantak cam biasa.. huk2.... oKe lah. SELAMAT ARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN =)



Thank you for reading this entry :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com