halaman utama

16 July 2011

.: HB to my Bestie :.

Assalamualaikum.
Peace upon to you

Okay skang HH nak share something ngn korang.
nak share ape ye..
haa nak tahu x? hari ni adalah besday my bestie
-SITI NADIAH ZAKARIA-
On your birthday, today, I wish
HAPPY BIRTHDAY TO YOU DEAR !!
You are a good friend and an even better person that I've ever meet.
You are an amazing friend, with a good heart
I am so lucky to have been blessed with a friend as wonderful as you.
On your birthday I just want to thank God for sending you into this world. 
Thank you so much for standing by my side and being such a lovely friend always
Nobody is as luck as me to have you.
You understand me more than I can even understand myself
You listened to me when I wanted to talk.
You were always there to help me get rid of my fears and wipes away all my tears
thanks for the friendship we share.
May you be gifted with life's biggest joys and never-ending bliss.
After all, you yourself are a gift to earth, so you deserve the best.
Happy Birthday!!
Here she come
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
~besday gurl~ -


Thank you for reading this entry :)

.: BIG Fasa II :.

Assalamualaikum.
Peace upon to You

Haaa, korang sume tgok tak tajuk entry tu ape? BIG means Bina Insan Guru Fasa II semester 2 Program Ijazah Sarjana Muda Perguruan di IPG terchenta ni . BIG kami kali ni ialah khidmat masyarakat yg mana amek mase selama 7 jam yang telah dirasmikan oleh KJ HEP iaitu En Ibarahim.

Ok then, mau story kt korang. HH group number 1 iaitu seramai 25 ahli. Keje kami senang jek, mengecat pasupasu bunga lama yang da pudar warnanya tu. Tugas kami adalah untuk menceriakannya balik la. huhu. HH bersamasama rakanrakan dari opsyen Sains, Pendidikan SEni Visual&Pendidikan Islam siap menjalankan tugas kami.

Selesai semua tugas mengecat, kami rehat, makan, sesi refleksi bersama tutor kami&balik. Even buat lam maktab jek tapi kami puas hati sebab hasil dari usaha kami tu dapat kami tengok harihari. Sangat seronok&enjoy dapat menjalankan aktiviti bersama guru-guru pelatih yang sungguh bersemangat&komited dlm tugas. Sambil nyanyi pon boleh buat keje dgn baik. Mulut bunyi keje jalan jangan mulut je bunyi keje 1 pon ta jalan(dop ghok boh ! )

HH juga nak ucapkan terima kasih tidak terhingga kepada En. Syahidan yang banyak menolong kami tadi dan jua kepada papa kesayangan En. MUhaiyuddin as tutor kelas kami yang sangat sportim. So that, nak bentuk modal insan yang berguna bukanlah sesuatu yang mudah. Cari lah imu sebanyak mungkin agar menjadi pendidik yang berkaliber suatu hari nanti :)

Selesai sudaa BIG sem 2 kali ni.

INI adalah Pix sekitar BIG tadi.

sesi mengecat





fav pix hari ni
_
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
HH AND CIK BELLA :)


Oke.. tu jek yang bole di share. skang penat. mau tido maa..
 next tym story lagi keyh?? ^__^


Thank you for reading this entry :)














LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com