halaman utama

30 June 2012

.: Puncak Mutiara Cafe :.



Assalamualaikum 
Hye u olls ! kali nie HH nak share pasal makan pulak. HH tau korang suma mesti suka makan kan lebihlebih lagi kat tempattempat yang rare@pedalaman macam restoran HH baru jer menjamu selera dengan tementemen. Hehehe. We olls ke Puncak Mutiara Cafe yang terletak di Kampung Pelet, dekat ajelah dengan IPG HH study tu so kalau korang ke Seberang Perai Penang boleh la singgah makan kat sini yep. 





ehsan www.puncakmutiara.com
Ala mudahmudah ni ha ambil website dia ni http://www.puncakmutiara.com/ .. hehe. Untongla HH pegi hari tue ade FO and his crews..  Eh animal farm pon adala.. Ok jum2 makan. Ngeee :D

Thank you for reading this entry :)

.: Music On Saturday #2 :.

Assalamualaikum

i'm as usual akan upload video yang mana HH minat ! hehe.


Hope u olls enjoy this music video k !

Thank you for reading this entry :)

28 June 2012

.: Lafazkan Kalimah Cintamu :.

Assalamualaikum

Halouwhalouw peeps ! How's u olls ? huhu.


Bahaha tajuk nak gempak je kan.. Bukan apela actually HH juz borink and so layan la novel by Siti Rosmizah ni "LAFAZKAN KALIMAH CINTAMU".. 
Berderai kacakaca halus nie bila baca setiap bibitbibit ayat di dalamnya. 
Wah wah wah biasala cikgu bm kena lah feelingggg lebey sikit kan. hikhikhik.. 


Thank you for reading this entry :)

22 June 2012

.: Next Stop Destination :.

Assalamualaikum

Hye peeps ! How are you?! 
curik google punyer.. heee :D
 
Tajuk utama bukan nak cita pasal NextStop pon. Tehee.. Without any plan at last kami berempat datang gila kua lepas stress.. Stress lha sangat padahal no asgment to do yet ! haha.

First destination sebenarnya mau tengok cita Snow White and The Huntsman tuh tapi kat Sunway takda dah cita tue so tukar la tengok cita Abraham Lincoln pulaks. Okay after dat........ kami ke London... hahaha London la kan sebab naik bas merah nie.. hihi. So sampai la kami ke Next Stop Sunway Carnival Mall untuk menjamu selera. HH&Ain order Fish&Chips&IcelemonTea. KakWa&Echa order chocolate&orange sorbet with Chips. Kenyang ?? Agak la.. hehe..
Ni muka baru nak menjamu selera. 


Next kami jalanjalan pusingpusing satu Sunway tuh then bila rasa dah lenguh jarijemari kaki nie baru lha rasa nak balik. kekeke. Pas balik tuh singgah dulu kedai makan.. makan pulak dah sambil layan Samarinda AMEERA.. Wow ! layan gak la cita tu. Dari episod 1 sampai la sekarang ta pena missed. Jum tengok @TV3. haha.

 
Okay then. TC everyone. :)

Thank you for reading this entry :)

20 June 2012

.: Wordless Wednesday #17 :.

Assalamualaikum



Umi dah bagi permit
Tak sabar nak bawak..
lalallala 
:p

Thank you for reading this entry :)

19 June 2012

.: Lirik Lagu : Cinta Kita - Teuku Wisnu ft. Shireen Sungkar :.

Inilah aku apa adanya
Yang ingin membuatmu bahagia
Maafkan bila ku tak sempurna
Sesempurna cintaku padamu

Ini cintaku apa adanya
Yang ingin selalu di sampingmu
Ku tahu semua tiada yg sempurna
Di bawah kolong langit ini

Jalan kita masih panjang
Ku ingin kau selalu disini

Biar cinta kita tumbuh harum mewangi
Dan dunia menjadi saksinya
Untuk apa kita membuang-buang waktu
Dengan kata kata perpisahan

Demi cinta kita aku akan menjaga
Cinta kita yg telah kita bina
Walau hari terus berganti hari lagi
Cinta kita abadi selamanya

Jalan kita masih panjang
Ku ingin kau selalu disini

Biar cinta kita tumbuh harum mewangi
Dan dunia menjadi saksinya
Untuk apa kita membuang-buang waktu
Dengan kata kata perpisahan

Demi cinta kita aku akan menjaga
Cinta kita yg telah kita bina
Walau hari terus berganti hari lagi
Cinta kita abadi selamanyaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com