halaman utama

18 May 2011

.: kosong :.

salam...


adeih... tgok tajuk pon da twu.. mesti pening kpala kan?? huhu...
ye.. skunk ni HH tgah study FALSAFAH DAN PENDIDIKAN DI MALAYSIA(curikcurik update belog jap) hehe... bukan ape.. lau  study jek buku ni teros jadik songsang maklum la writernyew name MOK SOON SANG.. huhuw... banyak nak kena paham.. so,, conclusionnya disini HH ta tau nak tulih pe lam paper besok.... so korang,, doakan HH & jugak kawankawan HH yang len yer.. huhu cobaan...
oke lah.. tu jek nak sembang ngn korang kali neh.. bubye !! ^__^
muka da tention ngn buku beh.. bacabaca ta masok jugak.. haih... 

.: makan-makan : AYAM PENYET :.


Assalamualaikum..

ni entri untuk yang semalamsemalamsemalam punya... 
kesah anak yang merendui ibu&bapanya... huhu... 
takdelah.. ni pasal roomate HH.. 
dia rendu sangatsangat dekat mak&abah dia, 
jadi depa mai la penang..
roomate HH ni manja sket.. 
pantang berjauhan dengan mak&abah dia, 
terus duduk tak kena bangun pon tak kena, alamatnya tak tentu arah la dia.. 
oke, sesampai jek mak&abah&adeq roomate,
 roomate ajak HH sekali pegi makan ayam penyet dekat JJ.. 
sementara tggu orderorder sampai, 
HH,roomate&adeq pegi beli Baskin Robin.. 
adeqroomate mengidam nak makan eskrem.. hehe.. 
so,, belibeli, makanan da sampai, kami pon tewos makan... 
kenyang.. murah lagi rezeki hari tu..... 
sambilsambil tu dapat la jugak HH merasa kehadiran umi&ayah HH 
even mereka tiada disini.. 
huhuw sdey la pulak.. 
oke,, sekian untuk entri kali ni.. 
HH nak ucapkan banyakbanyak terimakaseh kepada PakcikTajudin&MakcikPauziyah&adeqFirdaus 
untuk hari yang bermakna & juga ayam penyet yang sodapp tu.. 
 tq gak kt roomate t'cayang...;))


*sumber : google image*

p/s nanti ade kesempatan HH nak bawak someone pegi makan kat kt situ sebab dia nak sangatsangat rasa AP tu cmna.. huhu.. sabo ea... ade rezeki kita makan lagi.. salam..

.: makan-makan : WAN ZAI :.

salam..

Hari ni, HH bersamasama roomate HH, cik wana wani & ain pegi makan dekat kedai makan WAN ZAI, perda.. kt situ lebih dikenali dengan kedai kenduri sebab masakannya ala-ala kenduri kampung gitu.. hehe.. HH order ayam goreng & air suam jek.. roomate & yg lainlain order ikan keli, ikan bawal.. makanmakan, sembangsembang, fuh ! kenyang giler.. 

roomate HH lagi la kenyang sebab dia makan ikan keli,ayam pastu tambah nasik satu pinggan lagi... banyak giler dia makan kn?? hehe.. tapi alhamdulillah, kenyang la jugak untuk hari ni.. esok lusa tak tau nak makan pe dah sebab da pokai skunk... huahuahua.... 

hah.. siap ade nom fon lg.. save jgn tak save.:p


Thank you for reading this entry :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com