halaman utama

11 July 2012

.: Yellow Wakes Me Up ! :.

Assalamualaikum

Hye peeps ! How are you today?? :)
Hope suma sehat keyh?? 

Our lesson today is........ Yellow ataupun dalam bahasa melayunya ialah Kuning. Korang suka tak warna kuning? kalau suka angkat kaki. Hikhik.. Okay, seriously HH suka kuning  cuz yellow wakes me up in the morning. Kekeke. Yela mana tak nya bangunbangun jek matahari dah terpacak ataih kepala bukan kelapa k. hahaha. 

Sejak dari baby lagi parents HH ajar HH pakai warna kuning. Set baby pon warna kuning. Almaklumla HH ni kerabat di raja so tok raja mau cucu sulung dia perfect, sumanya nak kuning naseb baik tak kena penyakit kuning masa tu. wakaka. 

Kuning jugak bangunkan semangat kita. Time kita tengah down, warna kuning nie akan menimbulkan satu aura yang orang kata tak boleh dipisahkan la dari jiwa kita as a human being nie. Betul entah tapi HH rasa cmtu. Huhu. So, dat's why HH suka kuning . 

Taraaa :::::
-
-
-
-
-
-

Ni la keta HH.. Hahaha yelah sangat kan. Cantik tak myvi kuning? Sebab masa HH pergi survey Myvi, promoter tu suruh amek kuning sebab dia kata kaler kuning sesuai sangat dengan HH. Nampak gah gtu. Nah ! Hamek kaw ! haha. Insyaallah ada rezeki HH bawak datang ke IPG terchenta nie. Amin.


Thank you for reading this entry :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com