halaman utama

30 November 2011

.: last entry for november month :.


Assalamualaikum..

Hyeee korang suma.... ouh, HH kehabisan idea sudaaa ta tau nak update mende.. Tapi ni entry untuk bulan sebelas ni la.. cepatcepat jek update kan.. hehehe... btw, skang HH&MyBestie(Nadya) nk pegi kuar minum alangalang pegi beli num pin UPU untuk adik HH yang SPM tahun nie... Kalot kita tadi pegi bank sebab dia kata last date pembelian num pin hari neh tapi pegipegi jek guard tu cakap lambat lagi nk habes.. Lega dengar.. hehehe.. 

Hari ni kan rabu, kat Pasir Mas nih ada pasar malam.. Tiap kali kuar hari rabu mesti HH pegi pasar malam.. Ta tau apa yang seronoknya.. huhu.. Sebab macammacam ada kowt.. Jum la samasama.... kita beli makanan.. Korang nak makan apa? cakap jer semua ada... Cehh.. bangga la pulaks kan??? Of cuz laaa.. Negeri Kelantan ni kan kaya dengan makanan, kueh mueh yng pelbgai taw ! Sape setuju angkat la tangan. #tah betul ke tak HH ni?? kuikuikui ~ 

Balikbalik cuti lama ni sempat la jugak jadik S/U kat tempat keje ayah... Ala tolongtolong sikit jek.. Kemas ofis, bayar bil, angkat call customers. Juz for gaining experience la org kata.. dapat la jugak gaji sikit banyak bole la wat minum air dan makan mee celup celup.. Bukan churp churp taw ! hehe.. best taw ! tu pon salah satu  makanan fav HH.. Kat tempat korang ada tak?? (Lau kat penang, susah nak dapat. Selalu kempunan nak makan tak dapat, bila balik kelantan je boleh makan puaspuas.. hihihi).

okay la.. HH mintak diri dulu yer korang..... Nak pegi jalanjalan dengan nadya nie... Bubye !! to my bestie Sheqeen ~ cepatcepat la balik yunk... Kate nak pegi KB Mall.. huhuhu... Daa.. TC everyone :)


Thank you for reading this entry :)

.: Wordless Wednesday #10 :.


Assalamualaikum


Jum suma p pasar malam.. hihihihi ~


Thank you for reading this entry :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com