halaman utama

31 October 2011

.: Hirup Udara Segar ! :.


Assalamualaikum

Alangalang pergi ke tempat member study sempat la jugak HH singgah bersantai dekat Pantai Bukit Kluang, Besut Terengganu hari tu... Even kejap jek pergi pantai tu tapi HH rasa tenang. hehe.. Hmm tempat ni boleh tahan gak la dengan pantainya yang cantik, bersih dan luas serta suasananya yang menarik menjadikan pantai ini menjadi tumpuan pengunjung. Haa kalau korang nak tau, ada guagua kecik tau kat sini yang menjadikan pantai ni unik dari yang lain..tengok budakbudak dok mandi pon rasa nak mandi gak.. hehehe.. 



Balikbalik dari pantai tu singgah beli otak otak, satar & kopok lekor.. That's all my fav taw ! Makanan yang WAJIB beli.. huhu..


nyummmy !! =)



BTW, Thanx a lots to someone who bring me there. If korang pergi ke Besut jangan lupa singgah ke sini yep ! huhu.. 






Thank you for reading this entry :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com