halaman utama

16 September 2011

.: Mengisi masa lapang bersama para pensyarah dan pengarah?? :.



Assalamualaikum..

Dah lama rasanya HH tak main boling tetiba hari ni dapat main boling free or charge pulak tuh.. hehehe.. Actly, hari ni ada tournament boling antara pengarah, para pensyarah & stafstaf IPGKTB neh.. huhu.. Mama CikBella(CikRos/pensyarah) mintak tolong kami berempat(KakWa,CikBella,Echa&HH) jadik pembantu & bantu apaapa yang patot lah. Ada yang sepatotnya jadik mc tapi tak jadik oleh sebab sedikit masalah teknikal, so, Encik RD lah yang kena jadik. Ada yang kena join games dengan team pensyarah, ada yang kena jadik photog & yang paling best ada yang kena jaga pengarah.. Pengarah tu wooo.. Jangan mainmain.. Jarang orang boleh dok dekat & lepaklepak dengan pengarah taw ! haha..

First HH&Echa kena g sambut pengarah kat entrance Megamall. Sambilsambil tunggu, minum Coolblog dulu.. hihi... Sambil menyelam minum air la katakan.. hehehe.. ;p Okay, pastu pengarah sampai, KUKP yang hantar. Naiknaik ke Megalane Bowling then start la tournament.. CikBella yang join game,Echa&KakWa jadik photog & HH la yang kena jaga pengarah. Dok lepaklepak dengan Pengarah&Timbalan sebab dorang 1 team. Main 3 games. Syok kowt, Pengarah&Timbalan sempoi&sporting. Sapa kata depa garang?? Berani mai dekat meh..huhu..

Overall, HH happy sangat dapat luang masa dengan merekamereka suma tambahtambah lagik layan kerenah si Ryan tu, chumell gler budak tu youuu.. hehe.. Di samping itu(chewahh siap dengan penanda wacana lagi taw ! hehe) , dapat eratkan hubungan silaturrahim antara kami.. Rapatkan ukhwah la katakan.. Betol tak?? heeee ~
Ok then.. tu ja mau cerita... Layan la pix2 kat bawah nih.. Bubye ~~~~


Kami berempat :)
Pengarah&Timbalan :)

sesi tutorial


ready for the games. huhu

HH & Puan Pengarah IPGKTB :))


mereka dengan Ryan Tan.. The cutest boy ever.. hehehe.. Peace !!

The Photogs (^___^)

sedang menikmati panorama.. hahaha.. CikBella&Timbalan Pengarah

main sorok2 lak.. hehe. Echa&mamaCikBella(Cik Ros) ngeee ~

Miss Zuriati haa??? hehe


My kind,sporting&glamorous lecturer.. Encik RD.. :)

And this is my fav pix
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

wif Ryan :)
Thank you for reading this entry :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com