halaman utama

10 February 2012

.: 3 Roomate's Day Out ! :.


Assalamualaikum

Ada orang kata, kawan yang baik adalah yang meneman di saat tawa dan tangis. Benar sama sekali. Itu adalah kawan yang sejati. Itu adalah sahabat. LIKE ROOMATE LIKE US ! huhu. Kami 3 pasangan. huhu. Macam couple la pulaks. kami roomateroomate pakat kluar ramairamai tujuannya nak pergi makan pizzahut coupon tue.. 

So, ape lagi.. peluang emas jangan diabaikan #emas ker?? .. ngeee :D 

Lepaklepak kat BR dulu. Dah lama kempunan benda nih. huhu

okay lettew for 6 person..hikhikhik :p

okay. tak bukak lagi. hehe. 
Tak sabar nak makan. yummy3 ~!! 

roomate HH nie makan tak ingat dunia dah. hehehe :D

Nisah & Wana 

ain & feeka
Lepas makan tu suma kenyang sangatsangat.. Full tank dah.. kami pon mula la nak menggila sikit.. heeee :D


P/s : Tapi, dalam seramai kawan kita itu, berapa ramaikan yang benar-benar merupakan sahabat kita yang sejati?? huhu renungrenungkan lah dan selamat beramal.. lalala ~~ 

Bubye !!

Thank you for reading :)




.: Pengembaraan yang Melaparkan :.


Assalamualaikum

hye my lurvely readers ! sehat... meh snie meh ceq nk ceghita nie... huhu.. bile ntah ceq, roomate ceq dengan soang lagi kawan ceq nie p QB Mall.. Dia nk cari kamera.. huhuhu.... Okay nk ceghita nie sbnaqnya.. kami suma belum makan lagi. lapaq gila.. hehe.. so kami masuk la Coffee bean dulu minum vanillalatte and chipchoc muffin.. dapat la buat alas perut ni sikit.. huhu... kawan ceq nie da lama dah usha bendalah nie and then dia terbeli la.........................>>

Nikon Coolpix S9100 Red Digital Camera

lawa kan lawa kan?? hehehe... so with this camera,, kami pon mule la snapsnap pix... huhu... try d new one !

Nie tuan punya kamera.. try effect dalam kamera tu jugak. nice one ! huahuahua... 
HH&Roomate !
Okay then kami jalanjalan lagi................. Lepas penat jalanjalan dalam QB tue kami pon gerak ke Pantai Batu Feringgi.. Tapi kan..... mak aih ! jalan jam giler.... perut da lapar balik tapi tahan jelaaa... huhuw ~~~ 

-pantaipantaipantai-
sampaisampai kat pantai dah nk maghrib... Tak sempat jugak la nk snap gambaq sunset... sdeyh.. #masih lagi belum makan.. laparrr... huhu.. Okay,, lepas tu kami terus pergi night market-----

jalanjalan cuci mata.. lalalala ~
Ouchh perut tak tahan dah dengan kelaparan yang melanda diri nie..... terus jalan pusing cari kedai makan yang halal (payah sangat nak ada)... Kami pon singgah la makan kat KFC.. Tu jer tempat makan yang ada.. yang len suma matsaleh bro... hehehe... Okay,, dah makan... so kenyang la... Dari tengahari sampai malam.. makan muffin jer mana cukup kan.... hehe... itu lah pengembaraan kami yang sangat melaparkan... Bubye.

Thank you for reading this entry :)



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com