halaman utama

03 December 2011

.: my kesyayangan hancurr.. :( :.


Assalamualaikum

Hye my lurvely readers ! Apa perasaan korang bila barang kesayangan korang rosak, hilang or hancur lebur.. huk2.. mesti sdeyh kan?? HH da mengalaminya siang tadi.. 

Otw balik dari kerja.. Sedang leka bawak si Ego tue tetibe bunyi sumthin jatoh.. See??Where's my handphone?? Ouhhhh NO my phone ! Tidakkk ... huhu.. HH pon cepatcepat U turn... And yang paling menyayat hati, dah kena pijak dengan kenderaan len then HH kutip satusatu bahagian.. Semua orang kat tepi jalan dan atas jalan tu tengok HH.. Bukan nak tolong kutip.. Sapew yang ta sdeyh hadiah dari ayah tu... huhuhu... 

Now HH guna handphone adik.. Pinjam sat.. hehe.. Malang tak berbau.. macam ni la.. Ayah cakap nak ganti yang baru.. Aiseyy !! Senangnya dalam hatiiii... hihihihi.. Lurve u larh my dad... :p


Thank you for reading this entry :)







.: Nilai persahabatan :.



Assalamualaikum


Hye peeps !! Apo kabo?? Hehe. Hope sehat la yer semua. Sekarang ni HH tengah duk setting lappy neh..Haih.. Entah ape masalah la..huhu.. jap okay jap KO..nak yang baru agaknya nih.. hihihi.. 

Okay lah tanpa membuang masa emas yang berharga ni baek kita sembangsembang dulu kan?? Haa.. semalam HH and my besties – NadyaSheqeen&Munirah keluar pegi KBMall. Ala takkan korang ta tau lagi kot.. Datang Kelantan tahu la.. hehe..

Kami berempat keluar after semua ada.. Cukup kuota orang cakap.. yela lama sangat dah tak hangout dengan dorang suma.. Sheqeen further study. Muni pulak praktikal.. HH kerja and Nadya jela yang dok terperap kat umah.. tunggu nak sambung sem baru ja.. ngeee ~

FYI, After kami jalanjalan pusingpusing satu KBMall tuh then sampaisampai jek kat umah.. Nah ! amek kau ! lenguh satu badan. macam lepas angkat berat jek. kuikuikui. pusingpusing sambilsambil cari barang yang nak dibeli. Handbag pilihan hati Nadya dah takde.. sumone got it first.. huhu.. Dah la limited beg comey tu.. Then kami pegi tengok kat butik lagi satu ada je beg tu tapi kan korang…. Perrgghhh !! mahai nak mampuih ! huhu… beza 10 ringgit even 20% less.. Padahal kedai bersebelahan jek.. huhu.. Dah tu dia tak ambil la.. Kecian Nadya.. Next tym kita beli len yer sayang…

After penat jalanjalan cari barang, tibe lah masa tok makan.. Destinasi wajib kami berempat – PizzaHut.. hehe.. Bila semua dapat makan macam biasa la tak berbunyi mulut tu tapi sempat lagi suruh si waiter tu snap pix.. And then we got this !!



Hmm.. even tak lama sangat keluar dengan dorang semalam tapi hepi giler cuz lama dah tak jumpa then masingmasing ada komitmen..HH dah lama kawan dengan dorang nie.. Nama lagi bestfrens kan.. Apaapa hal kami akan share. Ada problem jek dorang tolong, same to me.. Sdeyh and Happy samasama..

They are my REAL frenz and InsyaAllah kawan dunia akhirat.. Takdenye dorang yang macam kawan yang penah HH kenal likes makan kawan, tikam belakang, gunting dalam lipatan bagai tuh. Tapi takpela.. Wt bygone be bygone.. Lau ingat pon wat sakit hati jek kan?? Semoga mereka BAHAGIA dengan hidup mereka sekarang.. huhuhu… :D


p/s : Entri ni hanya sekadar perkongsian. Belajarlah memaafkan seseorang dan belajarlah menerima kemaafan orang tu. Tak rugi pon la kita buat macam tu.. Ada duit korang habis?? Tak kan?? Huhu.. Hargailah nilai seorang kawan tu.. So,, tepuk dada tanya la iman masingmasing..


Thank you for reading this entry :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com