halaman utama

06 December 2011

.: love to cook for my lurve:.


Assalamualaikum...

Hye my lurvely readers ! korang dok buat apa tue...... Meh cnie mau cita neh.. Malam semalam HH masakmasak. Nak try resepi baru la katakan - Makaroni Bakar@Baked Macaroni tapi kan korang menda tu kurang menjadi. Biasa la 1st tym buat. Tapi buat semalam ada la rupa macam pixca kat bawah ni.. huhu.


-credit to google-


BTW, tak boleh la nak update resepi kat blog. Uhukk. Really frustrated and sad.. but he wanna try it too. So, HH bagi la. Memang HH masak untuk dia pon.. hehe. Malu oii masak tak jadik but next tym i'll try do the best keyh?? Fortunately, dia makan sampai abes means sedap gak la tu yer . Okay, HH memang suka masak specially untuk orang yang HH sayang(pengakuan jujur) huhu.

Lagi la untong kalau couple dengan lelaki yang pandai masak dan suka masak kan?? hehehe.. Ada sorang mmber HH nie.. Wah3... Suke la tengok dorang ni.. Pakwe pandai masak.. Selalu bagi kat mmber HH nie makanan yang dia masak.. Khas untuk member HH la.. He loves to cook for his love. How sweetsssss kaw Nina !! nak jugak.. huhu.. 



P/s : Thanks for the recipe and very helpful pix...It truly helped this first time cook itMy lurve really loved it. It was totally yummy even it's not same like the pixca(perasan) huhu.. To my mother-in-law : Sorry HH buat sikit jer smlm.. Next time HH masak lagi yer umi.. hehehe ^^




Thank you for reading this entry :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com