halaman utama

06 September 2011

.: " 2nd Giveaway by Lyssasecret" :

Assalamualaikum

Morning suma.. sehat tak??
Pagipagi lagi dah ushar belogs sorang sahabat blogger then terbaca la satu entry ni,, katanya mau bagi hadiah(kalau rezeki kita la) huhu
 So,, HH rasa cam nak join.
Ni banner dari Cik Lyssa.


If korang nak join giveaway nie,, sila klik kat sini 
Tegok la syaratsyarat kat situ yep..
Join ramairamai pon takpe.. Ada rezeki ada la tu sebab dia pilih secara random.. Hik3..

Okay then,, HH nak tag kat tiga sahabat blogger HH ni

Okay Cik Lyssa,, HH da join.. Tenkiu =)



Thank you for reading this entry :)

.: Saya gembira bersama si dia =) :.


Assalamualaikum
Peace upon you


Ye. saya memang gembira bersama si dia. Bila si dia disisi saya rasa seperti taknak jauh tapi disebalik tu kita kena gak amek tahu & kenal dengan lebih dalam lagi pasal si dia kan?? huhu okay jum kita berkongsi sumtin pasal lelaki nie.. Huhu.. Berminat?? Scroll down laaa.. Hik2..


Actly agak susah untuk kita faham dan menyelami apa yang tersimpan dalam diri lelaki. Takda la cam perempuan. Kitorang lebih senang berkongsi segala suka dan duka dengan orang lain lebihlebih lagi bestie. Betol kan? Kalau nak dibandingkan dengan lelaki ni, dorang lebih suka pendam,simpan dan try settle sniri. Kenapa la lelaki ni terlalu dan selalu berahsia ek?? Tapi ada jugak lelaki yang tak boleh nak pendam/simpan masalah dorang then pegi cita kat bestie..Kadangkadang ni kita siapa nak paksapaksa dorang cita suma hal kat kita kan?? .. huhu.. Sabor jek la..


Dorang ni akan pikir dulu baik buruk b4 buat sumtin. Yela sebab tu la even dorang time tu tengah ada masalah dan nak mintak tolong dengn kita tapi at same time dorang tengok kita cam buzy atau ada masalah jugak, dorang akan lupakan hasrat dorang nak share dengan kita masalah dorang tu sebab??? Alasan yang paling kukuh la agaknya taknak MEMBEBANKAN kita.. Haih.. Paling tak suka camni... Share jelah..  So please ye korang, kalau nak ada masalah tu share la dengan orang yang tersayang... InsyaAllah kami boleh jadik pendengar yang baik tak pun korang boleh settle kan masalah tu sama-sama. Tak ke senang camtu..


Ada jugak yang jenis camni.. Jenis tak suka kongsi masalah dorang oleh sebab ego.. Ego ni buat lelaki akan rasa tercabar dan dipandang rendah jika dia tak dapat settle masalah dia sniri.. Hurmm.. Sebab tu lah dorang akan sedaya upaya settle jugak sniri terlebih dahulu. Memang elok ego ni tapi ada batasannya jugak kan.. Tengoktengok nanti memakan diri sniri lau masalah tu tak settle.. huhu..


Last, Gembira bersama si dia.. huhu.. Of course la ramai yang anggap lelaki ni lebih senang spent time dengan kawankawan dorang berbanding dengan kekasih hati kan?? Ini kerana ada lelaki yang sering isi masa dorang dengan pelbagai aktiviti kat kolej terutamanya. Actly,, anggapan korang tu kurang tepat.. berdasarkan kajian yang dilakukan di luar negara, lebih daripada 61 peratus lelaki lebih senang berada di sisi makwe/gf/gewe/kekasih hati dan pacar dorang sniri berbanding keluar dengan kawankawan.. huhu...



Thank you for reading this entry :)

.: ''Paris Hilton [M] Mencari BFF 2011" :.

Assalamualaikum.

Hye suma. Kali ni HH join segmen lagi.
Segmen ni specially untuk sesapa yang nak cari bff..
Nak cuba la jugak mana la tawu dapat rapatrapatkan ukhwah antara sahabat blogger ni kn.. hihi..



Segmen ni dianjurkan oleh Cik Paris..
Nak tau lebih lanjut sila klik di sini..

Okay kenapa saya join blog ni??
sebab saya suka berkawan. Lagi ramai kawan lagi luas pengalaman.
Tak semestinya kena pegi berjalan-jalan dulu baru dapat timba pengalaman.
Tak gitu?? lagi pula, saya suka berkongsi cerita.
Tak rugi berkawan ramai.
 "BERKAWAN BIAR BERIBU BERCINTA BIAR SATU"
chewahhh!! Sedapkan ungkapan tu.. huhuhu...
Okay lah taknak cakap banyak..
Sape yang join segmen ni tak rugi pon.
tak perlu tag sapesape pon, juz need ur discription bout tis segment. huhu.



Okey la Miss Paris Hilton yang comey, HH join da.. Thank =)


Thank you for reading this entry :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com