halaman utama

06 September 2011

.: ''Paris Hilton [M] Mencari BFF 2011" :.

Assalamualaikum.

Hye suma. Kali ni HH join segmen lagi.
Segmen ni specially untuk sesapa yang nak cari bff..
Nak cuba la jugak mana la tawu dapat rapatrapatkan ukhwah antara sahabat blogger ni kn.. hihi..



Segmen ni dianjurkan oleh Cik Paris..
Nak tau lebih lanjut sila klik di sini..

Okay kenapa saya join blog ni??
sebab saya suka berkawan. Lagi ramai kawan lagi luas pengalaman.
Tak semestinya kena pegi berjalan-jalan dulu baru dapat timba pengalaman.
Tak gitu?? lagi pula, saya suka berkongsi cerita.
Tak rugi berkawan ramai.
 "BERKAWAN BIAR BERIBU BERCINTA BIAR SATU"
chewahhh!! Sedapkan ungkapan tu.. huhuhu...
Okay lah taknak cakap banyak..
Sape yang join segmen ni tak rugi pon.
tak perlu tag sapesape pon, juz need ur discription bout tis segment. huhu.



Okey la Miss Paris Hilton yang comey, HH join da.. Thank =)


Thank you for reading this entry :)

2 comments:

Paris Hilton (M) said...

aik yeke? npe ye? rse xpvt pon...
yg lain ok je, xpe sy listkan dh awk dlm senarai ye...dont worry

Honeys Hasdi said...

@Paris Hilton : yup.. betol.. xle nk comment even guna anon... huhu.. thanx yer.. hihi =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com