halaman utama

24 January 2012

.: ISABELLA SAFFIYA :.


Assalamualaikum 

Hai my lurvely readers ! Buat ape tue... Petangpetang nie mesti ramai yang buat aktiviti riadah tak pon jalanjalan pusing kampung kan?? HH pulak dok lagi depan lappy sambil jaga adik HH si Anati Syamimi nie... 

Isabella Saffiya?? Who is?? huhu si kecik comey lote nie ialah anak kedua pasangan artis Serina Redzuan dan suami, Gavin O’ Luanaigh. Baby nie berat 3.3 kg. Tahniahtahniah ! ehhehe.. Tak puas tengok pixca baby comey nie....


Ekceli nama tu HH nak letak nama anak HH tapi kan tak kesampaian lagi la sebab kawen pon belom ag.. kekeke.. Gatai kan.. huhu. Enjoy reading. Bubye ^_^


Thank you for reading this entry :)




.: Group Apam Polkadot | Geng fiQ'ra :.



Assalamualaikum

Hai pembaca blog HH, actually HH ambil masa yang agak lama untuk siapkan entri nie. Entri nie berkisarkan tentang aktiviti group kami as  Geng Apam Polkadot di bawah GENG fiQ'Ra nie. Even leader kami nak yang ringkas but I have no idea to do what ! hehe. So, for those yang rasa member in group tu kena la buat apa yang leader nak kan??

If korang nak tahu, HH berada dalam Geng Apam Polkadot yang colourful ni ha. I have no idea where blogging will take me in the future, but either way I realize that every good blogger must be organized right?? That’s why Group Apam Polkadot dicipta dengan logo, matlamat dan tagline group yang tersendiri iaitu resepi kita kejayaan bersama. Senang nak ingat sebab ia ringkas dan padat and also ada maksud yang tersendiri.

FYI, kat bawah nie ialah senarai member geng apam polkadot yang diketuai oleh Faizal PM(http://pendambamawar.blogspot.com/). 

Ahli Group Apam Polkadot :-

*Aqidah Nuwairah ☜♥☞ http://iniblogciknuwairah.blogspot.com/
*Aziera Adenan ☜♥☞ http://ierasukamenaip.blogspot.com/
*Anis Haniz ☜♥☞ http://honeyzhasdi.blogspot.com/
*Hafizah Fitrah ☜♥☞ http://izamindorayakis.blogspot.com/
*Nurin Najwa ☜♥☞ http://qesahsaya.blogspot.com/
*Intan Syazwani ☜♥☞ http://msyarz.blogspot.com/


Banyak lagi yang dah kami discuss dalam group nie. Logo dan banner leader yang create. He’s so creative. Nak tau lebih lanjut sila tekan sini. Yeah ! logo berserta nama member juga tagline kami. We loves to share experience, inspiring from others yang mana lebih banyak pengalaman dan lebih tua dari kami, bertukar2 pendapat and also lead to be better knowledge sharing. Lagu pulak otw nak bikin. Hehehe.

Harapan HH semoga group nie sentiasa dapat collaborate each other and becoming  unite family, achieving our  goal and of cuz being the greatest group among others ! =)




Thank you for reading this entry :)

.: The power of imagination ! :.


Assalamualaikum ! 

Pagipagi nie dah mula mengelamun macammacam. Bila ingat benda yang berlaku semalam, stress balik. Huh ! Tapi suma tu dah lepas.. Mintakmintak la tak jadi. So, apa lagi pegi pantai berimaginasi sorangsorang... lupa dah suma stress tue... That's the power of imagination kan..

Lagi satu, bila pergi pantai nie we can enjoy clean,fresh air in the great outdoors. Betul tak?? tutup mata, tarik nafas dalamdalam dan forget all ! Talking to someone who listen our problems also a way to reduce stress. Although it’s not always realistic to have a pal close by to lean on, building and maintaining a friendship network is ultimately good for your mental health. okay ! that's what I do ! =)


Okay then, kalau rasa stresssssss tue pergi la pantai... hehehe... Bubye ! 

Thank you for reading this entry :)





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com