halaman utama

23 September 2012

.: Lagu pilihan : Broken Angel – Arash ft. Helena :.


Assalamualaikum

Okay.. ni dia lagu pilihan HH for tonite. lalalala ~ 
Jadik ringtone da pon. haha 


I’m so lonely broken angel
I’m so lonely listen to my heart

Man dooset daram
Be cheshme man gerye nade
Na, nemitoonam
Bedoone to halam bade

I’m so lonely broken angel
I’m so lonely listen to my heart

On n’ lonley, broken angel
Come n’ save me before i fall apart

To harja ke bashi kenaretam
Ta akharesh divoonatam
To , to nemidooni , ke joonami , bargard pisham
La la leyli , la la leyli , la laaa

I’m so lonely broken angel
I’m so lonely listen to my heart

Man dooset daram
Be cheshme man gerye nade
Na, nemitoonam
Bedoone to halam bade:

I’m so lonely broken angel
I’m so lonely listen to my heart

On n’ lonley, broken angel
Come n’ save me before i fall apart

To harja ke bashi kenaretam
Ta akharesh divoonatam
To , to nemidooni , ke joonami , bargard pisham
La la leyli , la la leyli , la laaa

I’m so lonely broken angel
I’m so lonely listen to my heart

Man dooset daram
Be cheshme man gerye nade
Na, nemitoonam
Bedoone to halam bade

I’m so lonely broken angel
I’m so lonely listen to my heart

On n’ lonley, broken angel
Come n’ save me before i fall apart

To harja ke bashi kenaretam
Ta akharesh divoonatam
To , to nemidooni , ke joonami , bargard pisham
La la leyli , la la leyli , la laaa 


Thank you for reading this entry :)

18 September 2012

.: Ku mengharap keredhaanMu :.

Assalamualaikum


Thank you for reading this entry :)

07 September 2012

.: Maya.... Seindah namanya :.


Assalamualaikum

Hai pembaca belog HH. Hari ni Hh cam nak berceghita sikit la pasal sorang sis HH nie. Mayatimi. Rupanya seindah namanya. HH selesa panggil Timi sajew kat dia even umur HH muda setahun daripada dia. Patotnya panggil akak timi la kan.. Hehe. 

Kami kenal dekat............ sosial network (FB). Lebih kurang cinta muka buku gitu. Hehehe. Mula dengan perkenalan dalam Facebook dan terus kontekkontek sampai la sekarang. Dah lama kami mau bersua muka bertemu mata tapi tak kesampaian atlast jumpe jugak sambilsambil HH pergi beraya kat Terengganu. Ore ganung nie jange maenmaen boh. Bekeng tapi comey. hihihihi :p 




This is Mayatimi. Cantik kan? And dia masih lagi single. Ahaks ! Even kejap jer jumpe hari tue ase macam dah lama kenal. Huhu. Malammalam bergosip sampai la duadua ketiduran. Penat bergosip. Haha. Buruk betoi perangai. huehuehue.. 

When we first talked to each other
I knew we would always be friends.
Our friendship has kept on growing
And I'll be here for you to the end.



p/s : Dear, thanks cuz sudi spent time dengan HH sepanjang HH berada kat Terengganu tue. Btw, miss you so much !! :)


Thank you for reading this entry :)



05 September 2012

.: Wordless Wednesday #18 :.

Assalamualaikum


Cintaku semekar bunga di taman ini. Ahaks ! 


Thank you for reading this entry :)


04 September 2012

.: Penang to Terengganu :.

Assalamualaikum

Hye my dear readers ! 

Den pening pala pusing Malaysia except bahagian selatan dan utara ni ha. Huhu.
Dalam 4 ary cuticuti Malaysia masih belum puas.
I need vacation once again pleaz. Huehuehue :p
Okay nak kasi tau ceghita la yer, 
dari Penang, HH merantau ke negeri Kedah, Perak, Pahang, Kelantan and the last one is Terengganu. And then come back to Kelantan and Penang again. Namo ceghita banyakbanyak dah. Takat tu sudah. hahaha. 

Even kejap jumpe member kesayangan HH nie tapi dah puas aty. 
Nak upload pixca holiday pon tak larat sangat da nie.. 
Nanti HH ke sana lagi yer timi, kita pusingpusing bandar Terengganu tu sampai lebam. 
The next vacation Insyaallah @Gambang Waterpark. See u then.  Lalalala :D:D:D



#Thank you so much Cik Mayatimie and family cuz sudi spent time dengan HH even kejap sangat. Tak sempat pegi Sekayu Waterfall, nampak signboard pon da kira ok.. Kuang3.. 

Thank you for reading this entry :)

03 September 2012

.: Merdeka @Cameron :.

Assalamualaikum

Salam Sejahtera Salam Perpaduan & Salam 1 Malaysia. 
hehehe. 

Waduh3 merdeka dah lepas 3 ary dah tapi baru nak pos ape daa.. 
Takpela janji semangat patriotik tu ada lagi dalam jiwa HH nie. 
Haha patriotik lah sangat. Memey !! 
Biasa orang clebrate kat KL ke mana kan, but we olls celebrate kat Cameron. 
Waaa cejok. Ramai pulak orang kat sana. 


Btw,, Dah 55 tahun negara kita merdeka and HH mau wish jugak 
Happy Merdeka Day Malaysian !! =)

Thank you for reading this entry :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com