halaman utama

18 October 2011

.: Ish3 kejam betul !! :.

Assalamualaikum

Hye peeps !! Semalam dalam berita TV3 digemparkan dengan berita ni.. Kawan ada bagitau tapi tak sempat nak tengok. Bukak HMetro, jumpak lagi peristiwa yang sangat kejam & tidak berperikemanusiaan neh.... Even suma da tahu tapi HH nak share jugak kt sini.. tajuknya -----> 



KELAR BAYI DALAM ASRAMA 





BETONG: Hanya kerana teman lelaki tidak mahu menerima anak luar nikah dalam kandungannya, seorang pelajar berusia 16 tahun mengelar bayi perempuan baru dilahirkannya sehingga mati dan perut terburai di bilik asrama sekolahnya di sini, semalam.

Kejadian menggemparkan itu berlaku kira-kira jam 7.40 pagi dan pelajar tingkatan empat terbabit dikatakan melahirkan bayi cukup sifat sebelum dia mengelar bayinya yang masih hidup itu dengan pisau pemotong sayur sepanjang 15 sentimeter.

Sumber berkata, sebelum kejadian, pelajar terbabit dikatakan gagal hadir ke kelas sehingga menimbulkan rasa curiga seorang guru lelaki berusia 41 tahun yang kemudian ke bilik asramanya.

Menurutnya, sebaik tiba di bilik pelajar berkenaan, guru itu terkejut apabila mendapati satu mayat bayi perempuan cukup sifat berlumuran darah di atas lantai berhampiran katil suspek.





ya Allah tak sampai hati HH tengok baby ni.. Sdeyh sangatsangat. Apa-apa pon Allah s.w.t lebih mengetahui kenapa benda ni terjadi.. Betol tak korang?? Renungrenungkan lah... :)




Thank you for reading this entry :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com