halaman utama

17 May 2012

.: Spontaneous Thursday #1 :.

Assalamualaikum
OhMai huh?? #Packing mood. haha
Alahai malas rasanya nak kosongkan bilik nie. huhu..Nak taknak kena buat jugak lah. Tak sabar nak balik kampung. Rindu sangat nak peluk si comel and si debab tuh. Ariesya and Anati. Wait for Along ya ! =)

Thank you for reading this entry :)

.: Love is friendship set to Music :.

Assalamualaikum

MY GOOD FRIENDS

They had battled and bloodied one another, they had kept secrets, broken hearts, lied, betrayed, exiled, they had walked away, said goodbye and sworn it was forever, and somehow, every time, they had mended, they had forgiven, they had survived. Some mistakes could never be fixed - some, but not all. Some people can't be driven away, no matter how hard you try. Some friendships won't break.


Munie-Nadyah-Sheqeen
Atin
Ain-Anisah-KakWa-Imah
Classmate
Ain Syuhada



the rest of the girls pretended not to notice. 
That's just what best friends do !


Thank you for reading this entry :)

16 May 2012

.: Happy Teacher's Day :.

Assalamualaikum

Di kesempatan ini dan pada hari ini 16 MEI 2012 HH ingin mengucapkan Selamat Hari Guru kepada semua guru di Malaysia termasuklah cikgucikgu HH yang telah mengajar HH dari tadika sampaila sekarang dah nak jadik cikgu jugak. huhuhu. 
To my frens in this IPG and to my hubby also. kekeke :D

The most special person to me is Umi. Selamat Hari Guru. Dialah ibu dan guru yang terbaik buat HH dunia akhirat. Love u so much umi.  

GURU INOVATIF MELONJAK TRANSFORMASI PENDIDIKAN NEGARA ! 

ooyeah ! Till then. TC guys ! 

p/s : doakan HH and frens for last paper kejap lagi yer. xsabar nak balik Kelantan. TQ 


Thank you for reading this entry :)

14 May 2012

.: Go Go Goodluck ! :.

Assalamualaikum

Hye my lurvely readers ! sehat tak? Ouh HH tak berapa nak sehat nie..
 Ujan panas ujan panas. huhu..
 Juz wanna wish ma frens and my hubby MR A goodluck and all d best for paper EDU3104 Pengurusan BD dan TL sebentar sajew lagi.. 
Of coz lah kena struggle sikit kali nie. Mau dekan maa.. huhuhu.. 

Orite TC peeps ! 

Thank you for reading entry :)

13 May 2012

.: Happy Mommies Day ! :.

Assalamualaikum

Selamat Hari Ibu kepada semua ibu di luar sana. huhuhu.. Happy Mommies Day larh lau kot omputess. Btw, everyday is mommy day.. So to my umi, HH dah wish semalam jugak and she said THANK YOU SAYANG. hihihi... Ouh umi I'm sory cuz kacau umi pukul 3 pagi wishing benda nih... Cant wait for today.. Lalalala.. xoxoxo

 SELAMAT HARI IBU UMI KU SAYANG. TERIMA KASIH KERANA TELAH MELAHIRKANKU DENGAN SUSAH PAYAH. JASAMU TAKKAN TERBALAS. I LOVE YOU VERYVERYMUCHMUCH !

Thank you for reading this entry :)

12 May 2012

.: Happy Nurse Day :.

Assalamualaikum

Happy Nurse Day to all nurses in Malaysia

sila jalankan tugas anda dengan ikhlas. hihihi 


Thank you for reading this entry :)

10 May 2012

.: Apam Polkadot Second Batch ! :.

Assalamualaikum

alhamdulillah dah selamat sampai Penang... Actly HH baru jer balik rumah study week kat rumah konon-kononnya. haha tapi sempat jugak buat kueh apam kecikkecik nie.. ni batch kedua. HH ubah sikit resepi asal yang ada kat tenet tuh. huhu..

nak?? meh la order. pm HH. hihihi :)

ok fine esok final exam PJM3106 anatomi dan fisiologi. Pray for me k my lurvely readers... So TC everyone =)

Thank you for reading this entry :)

01 May 2012

.: Hallouw May !! :.

Assalamualaikum

Hye lurvely readers, lama xdengar khabar korang kan sebab lama sudah HH tak menapak disini... Al maklumla banyak komitmen yang perlu di fokus.. Belog ni sekadar untuk menyantai diri sajew.. hik2.. betul entah ayat nih.. alah bantai jew.. huhu.. cepat betul masa berlalu skang dah masuk bulan Mei.. HH rasa macam baru bulan januari. Ahaks ! 

Okaylah whatever you do,, hope u olls happy keyh?? Pesanan dari penaja nih ! haha..

Hidup ini kadang-kadang rasa gembira, kadang-kadang rasa sedih, nak marah ...Kebiasaanya manusia akan merasa bahagia bila disayangi , diberi perhatian ,diambil berat ,dicintai , kadang-kadang sedikit bangga bila diri ini dirindui.. kan?? betul kan? hehe

ahaks ! ;)

okay darl... till then..jgn lupe follow twitter HH - @AnisMariposa -  bubye !

Thank you for reading this entry :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com