halaman utama

17 August 2011

.: special guest ! haha :.

Assalamualaikum..


Hye suma.. dah berbuka puasa blom?? Lau ade yang belum makan lg tu makan la kenyangkenyang yer.. Hari ni HH,Echa&Lynn jalanjalan kat Jusco. Lynn la special guest tu.. hehe.. she's our new friend. As usual, ushar la pape yang patot & lau ade yang berkenan di hati kami beli. Then, pegi masuk ELIANTO abes lagi duet wt beli concealer tadi.. tapi takper beli untuk kegunaan sniri jugak bukan untuk orang lain.. huhu..

Kami jalanjalan lagi pusingpusing satu Jusco tu(tak la suma.hehe) then cuci mata tengok barang tu barang ni tapi tak beli pon.. Berlagak je lebeyh.. Nak makanmakan pon takboleh.. Lau tak kami dah melantak macammacam taw ! So sabor jela sebab posa kan ni. hehe. 

Sepanjang perjalanan, Echa asyik wt lawak ja.. HH&Lynn dok gelak ja. hehe.. Ni baru festime kami keluar. Baru keluar tapi da mesra sebab HH mudah mesra ngan orang lebihlebih lagi Echa.

Kami enjoy la jugak keluar tadi, sembang itu ini tambahtambah roomate HH pon ade gak. Jumpe pon kejap sangat & kami tak sempat berbuka kat luar pon,sebab masingmasing ada urusan lain. InsyaAllah lain kali kalau ada rezeki, umo panjang lain kali kami akan lepaklepak lagi..

HH.Echa.Lynn

HH & roomate

Echa & Lynn

n last HH and Lynn



Thank you for reading this entry :)

.: WORDLESS WEDNESDAY #4 :.

Assalamualaikum



so,, for today......









Thank you for reading this entry :)




.: berkecai air mata (kisah hati) :( :.


Assalamualaikum


HH tak tau kenapa airmata terus berderai bila dengar lagu ni.
tersentuh hati sangatsangat.
ya Allah.. salah HH ker??? :(

Hatiku hatimu
Menjadi satu cinta
Ku rasa hadirmu menyempurnakan aku


Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku

Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya



harap sangat perasaan ni hilang secepat yang mungkin. I can't face it :(
And I know, she's the best for you & you've make a right decision.



 

Thank you for reading this entry :)

.: Apekah ini???? ce tekan ce tekan.. hehe :.

Assalamualaikum..


Mau share sumtin.. Nanti mesti korang akan tersenyum lebar.. :)))))))))


‎69666699999966699999966666696​666696666669666666666966669666​6696 696669999999969999999966669696​666966666696666666696966696666​696 696666999999999999999666696669​666966666696666666966696699999​996 696666669999999999996666966666​966966666696666669666669696666​696 696666666699999999666666999999​966966666696666669999999696666​696 696666666666999966666666966666​966966666696666669666669696666​696 696666666666699666666666966666​966999999699999969666669696666​696

1.mulemule korang highlightkan suma nombor di atas tu..
2.pastu tekan CTRL+F
3.Last,tEkan 9 ok?? hehe..



Thank you for reading this entry :)

.: on da spot outing?? :.

Assalamualaikum..

Hye suma... Tengok la kat tajuk entri ni.. eh pebenda la on da spot outing ni kn?? Actly,, HH tak tau tak plan&tak sangka lak nak keluar dengan roomate. Dia tengah pressure,,dia nak keluar sebab tu HH teman dia.. HH takot dia gi sorangsorang so HH dengan Echa Syalala ikot la dia.. hehehe.. Lau dia kat dalam bilik lg la pressure.. tol tak??


So,, kami pon pegi la SUNWAYCARNIVALMALL. On da spot tau !! Setengah jam jer bersiap selalu gurls ni berjamjam. HH tak tau nak pakai pe, tak ready pon nak kuar last choice ada skirt, so pakai la. Mr 'A' si Echa ni da marahmarah da sebab kami lambat turun tapi takpe.. dia paham kot. sory la ey Echa. hik3. Len kali kai tak buat lagi dah.


Sampaisampai jek kt SUNWAYCARNIVALMALL tu, pe lagi..keje kami jalanjalan cuci mata jela. tengoktengok ape yang berkenan di hati lastlast beli jugak. Dok abes duet cmtu la kan?? lumrah pompuan.. memang tak lari dah dr masalah ni.. hehe.


Kami da booked siapsiap dah PIZZAHUT untuk bukak puasa nanti pastu kami jalanjalan lagi sampai la kami penat.  Nak makan pon semput da.. banyak sangat plus dengan penat jalanjalan lagi. hehe. oke la guys.. enjoy tis pic keyh?? bubye... c u..

-ladies-

enjoy with them :)
and my fav pix is
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-





Thank you for reading this entry :)



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com