halaman utama

17 August 2011

.: on da spot outing?? :.

Assalamualaikum..

Hye suma... Tengok la kat tajuk entri ni.. eh pebenda la on da spot outing ni kn?? Actly,, HH tak tau tak plan&tak sangka lak nak keluar dengan roomate. Dia tengah pressure,,dia nak keluar sebab tu HH teman dia.. HH takot dia gi sorangsorang so HH dengan Echa Syalala ikot la dia.. hehehe.. Lau dia kat dalam bilik lg la pressure.. tol tak??


So,, kami pon pegi la SUNWAYCARNIVALMALL. On da spot tau !! Setengah jam jer bersiap selalu gurls ni berjamjam. HH tak tau nak pakai pe, tak ready pon nak kuar last choice ada skirt, so pakai la. Mr 'A' si Echa ni da marahmarah da sebab kami lambat turun tapi takpe.. dia paham kot. sory la ey Echa. hik3. Len kali kai tak buat lagi dah.


Sampaisampai jek kt SUNWAYCARNIVALMALL tu, pe lagi..keje kami jalanjalan cuci mata jela. tengoktengok ape yang berkenan di hati lastlast beli jugak. Dok abes duet cmtu la kan?? lumrah pompuan.. memang tak lari dah dr masalah ni.. hehe.


Kami da booked siapsiap dah PIZZAHUT untuk bukak puasa nanti pastu kami jalanjalan lagi sampai la kami penat.  Nak makan pon semput da.. banyak sangat plus dengan penat jalanjalan lagi. hehe. oke la guys.. enjoy tis pic keyh?? bubye... c u..

-ladies-

enjoy with them :)
and my fav pix is
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-





Thank you for reading this entry :)



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com