halaman utama

17 August 2011

.: special guest ! haha :.

Assalamualaikum..


Hye suma.. dah berbuka puasa blom?? Lau ade yang belum makan lg tu makan la kenyangkenyang yer.. Hari ni HH,Echa&Lynn jalanjalan kat Jusco. Lynn la special guest tu.. hehe.. she's our new friend. As usual, ushar la pape yang patot & lau ade yang berkenan di hati kami beli. Then, pegi masuk ELIANTO abes lagi duet wt beli concealer tadi.. tapi takper beli untuk kegunaan sniri jugak bukan untuk orang lain.. huhu..

Kami jalanjalan lagi pusingpusing satu Jusco tu(tak la suma.hehe) then cuci mata tengok barang tu barang ni tapi tak beli pon.. Berlagak je lebeyh.. Nak makanmakan pon takboleh.. Lau tak kami dah melantak macammacam taw ! So sabor jela sebab posa kan ni. hehe. 

Sepanjang perjalanan, Echa asyik wt lawak ja.. HH&Lynn dok gelak ja. hehe.. Ni baru festime kami keluar. Baru keluar tapi da mesra sebab HH mudah mesra ngan orang lebihlebih lagi Echa.

Kami enjoy la jugak keluar tadi, sembang itu ini tambahtambah roomate HH pon ade gak. Jumpe pon kejap sangat & kami tak sempat berbuka kat luar pon,sebab masingmasing ada urusan lain. InsyaAllah lain kali kalau ada rezeki, umo panjang lain kali kami akan lepaklepak lagi..

HH.Echa.Lynn

HH & roomate

Echa & Lynn

n last HH and Lynn



Thank you for reading this entry :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com