halaman utama

04 March 2013

Waiting for you

Assalamualaikum


Cinta.... saya rindukan awak. Tak sabar tunggu awak datang sini.. nak bersama awak selalu, nak duk disamping awak. Boleh kan ? hhaahaha *Gedik!*




p/s : Hope my dream come true 

Ameen 

TQ for reading 

02 March 2013

Herbalife ~ Hasil yang lumayan !


Assalamualaikum

Hari ni aku teman rumet aku pergi penutupan contest diet dia - Herbalife. Tak sabar nak tau apa result dia tup2 dia menang. Tempat pertama pulak tu. Muka memang happy giler kot. Unexpected tau. Berbaloi la dengan usaha dia selama nie diet dengan sihat selama sebulan turun 9.2kg. perggghh !!

Alhamdulillah,, Allah dah makbulkan doa ko rumet. Aku tumpang happy. See, muka happy kat bawah nie. Menang contest dapat wang tunai RM1000. Whoooaa.. Open table sikettt.. Hik2 :p

mata aku ke lain pulak. Haha. *terokbetoi*

Tak rugi usaha menurunkan berat badan / diet / sebagainya atlast membawa hasil yg lumayan. Kita kena berdisiplin utk nampak cantik dan sihat tanpa sebarang penyakit. If tak ikot dengan betol maka tak dapat la capai apa yang kita target tue. Kan2 ?? So, guna la herbalife untuk diet yang sihat.

Semua perkara perlu usaha. Tanpa usaha tidak akan berjaya. For the last, CONGRATULATIONS my rumet sebab YOU DID IT !! Yezzzzaa ! 

TQ for reading :)

Semakan Daftar Pemilih


Assalamualaikum


Bila bercakap pasal daftar pemilih nie automatik kena mengundi kan. hehe. so, aku buadbuad gatal tangan g bukak website spr nie, so isi No Kad pengenalan tup tup nama aku ada kat ctu. Eheks ! nampak gayanya kena mengundi la kan. Dah sememangnya wajib sebab aku dah 22. kekeke. *nak lari dari tanggungjawab nampak. 

Ni haaa.. Mengundi kat kampung aku la. Golden Sand. hehe. Aku pon tak ingat bila aku daftar tengoktengok ada kat daftar pemilih nie. Advance. huhu. 


See ??! Daftar pemilih yg dah disahkan. hadoi

Nanti sama-sama la kita p mengundi naa. Hahaha.
Undian anda amat bermakna untuk masa depan. Apa yang aku nak sampaikan kali ini adalah untuk kepentingan negara kita. Majulah ________ untuk negara. teettt !! hihi 

Korang boleh semak status korang kat website nie http://www.spr.gov.my/ then go to semakan daftar pemilih Link 1. 


TQ for reading :)

01 March 2013

.: Escape Advanture TeamPark :.


Assalamualaikum

hai pembaca kesayangan gue. 
Lama sudah gak ketemu ya. hehe. 
Almaklumla skang ni buzy buzy buzy dengan assignment, olahraga and so on. 
Sabtu lepas, aku dan kawan-kawan pegi advanture yang terletak kat Teluk Bahang ni haa
Tak syok la dok Penang kalau tak berjalan kan ? hoho

FYI, aku sangatsangat suka benda yang mencabar. So, dat y kami tak lepaskan peluang ni..Actly entry ni dah diperam seminggu. Basi da aih. haha tapi tetap jugak mau update. wooaaa 


Semua muka excited nak masuk dalam 


Aku, Ain, Kak Hasz, Anisah 

Taraa.. depan pintu masuk sekali 

haa nak masuk dalam dah. 

First time aku sampai sini, pelbagai persepsi dah aku buat. Macam mana la rupanya,entah sama ke tidak dengan video yang depa tunjuk kat tenet or lain sikit. Bila tengok kat youtube before ni memang agak mencabar la sekali dah sampai sana,, Pergghh ! memang mencabar gila. perlu kekuatan mental dan fizikal. kalau rasa diri kome tu lembik haa better dari awal jangan ikot kalau tidak, menyusahkan orang nak tolong angkat. heee :D


see, nampak macam senang kan ? Talitali yang dok tergantung tu bukan lah tali biasa,ia  dapat menampung seorang saje. kat stesen nak pergi ke stesen lain pulak boleh duk tiga org. If lebih muatan, runtuh la mende tu. hehe. So, kena la tunggu giliran anda yer. kami sampai sana dalam pukul 9 pagi. Abes2 main dah pukul 5 petang. Lama dan penat ! Aku rasa bila sampai level 3 dah rasa macam nak pengsan sebab dia banyak guna kekuatan tangan. Bergayut la korang kat atas tu macam orang utan. hehe. 

Aktiviti kat sana pon memang sangatsangat best lah aku cakap. Tak tipu punya. Flying Fox, panjat pokok kelapa, Absailing dan macammacam lagi lah. Rugi tak pi woo.. After balik dari Escape tu suma dah kepenatan. hehehe. Singgah sebentar minum kelapa pandan kat tepi pantai batu Feringgi. Best. Sejokk tekak ni ha. Hilang penat. hoho. 

P/s : Kepada sesapa yang belum pergi, jangan lepaskan peluang keemasan nie. bagi aku, ia adalah pengalaman yang sangatsangat la ohsemm ! haha.  Kalau nak pergi, oleh booking tiket kat sini http://www.escape.my/. harga nak masuk dalam pon berbaloi. Okbai :)

TQ for reading 









LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com