halaman utama

09 November 2016

Wordless Wednesday #TuMeManquesAmor


Assalamualaikum. 
biar gambar berbicara.. :) 


25 October 2016

OKTOBER 2016

ASSALAMUALAIKUM & HI!

Sambilsambil layan hujan di sekolah... ada sikit masa lagi nak update belog . huhu. due tige hari makin stress dengan beban kerja di sekolah.. sabar jela sekarang ni. Allah ada.. huu. sekian shja entri first untuk tahun 2016.. after a year...... I come back ^^

TQ for reading. 

04 November 2015

A Taste Will Make U Smile :)

Assalamualaikum

hai semua. dah setahun lebih belog aku ni bersawang. kesian. hahaha. kesibukan diri menjadi isteri dan penjawat awam menyukarkan aku untuk menulis. Hari ni rase jari jemari tergedikgedik jer nak menaip. 'A Taste Will Make U Smile" mesti korang pernah dengar slogan ni kan.. Ni slogan kedai cekkelat DIpNDip. Wey seriously kalau pergi makan kat situ rasa nak pergi lagi... FUh!! The price biasala tempattempat camnie agak mahal sikit kan daripada kedai biasa . Harga dia standard and kepada penggemarpenggemar cekkelat sekalian... depa ada dessert dan hot beverages pon ada.. U should go!! hehehe... Puas hati dan berbaloi pergi.. Bawak anak bini hampa skali noh.. Okalylahh. Nextime boleh belanje gambar pegi makan cekkelat DIpDIp nie.
Okbai. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com