01 June 2019

.: Lailatul Qadar :.

Assalamualaikum..Salam Ramadhan 1440H/2019

The blessed Laylatul Qadr can be found in any of the last 10 nights of Ramadhan, which are the most blessed nights of the year. This Night is better than a thousand months or 83 years and 4 months.


May Allah accept our duas and reward us in Jannah.. Aaminn 😄

09 January 2019

Opening of January 2019 - #28

Remember the day we first  started knowing to each other..
i remember it...
it was 2 november 2011 .. on my birthday.. haha.. 7 and half years before...
cause thats what started YOU and I...

No matter  where life take us, no matter how far we are from each other. The memories of our friendship will remain in my heart forever.

The word ‘friend’  cannot explicitly reveal how i feel about us. U are source of inspiration, happiness n fun.

People will wish you happy birtday with lots of gift ..But i will wish you happy birtday in my own special way by saying a prayer n throwing it up in the clouds so it reaches straight to a God..You mean a lot to me dear friend..

Selama saya kenal awk, rasanya ini kali prtama sy wish birthday awk .. dan ni tahun pertama sy ingat besday siapa sebenarnya tarikh ni.. hiks.. untuk kawan yang baik dan ikhlas cam awak ni.. sy xmintak byak pon supaya awak sntiasa sihat supaya awak boleh sentiasa trsenyum .. ok?..

Selama 7 tahun , mungkin perkenalan kita secara kebetulan tp persahabatan kita mungkin satu ketentuan.. mungkin ini je peluang sy nak buat ucapan ni, tahun depan tak tahu lagi apa y blaku kan, jd sy amik la pluang ni walaupon xpernah sy tulis pnjang2 cm ni untuk sseorang..
Da jd cm blog plak kan.. keke takpe la buat ingatan kenangan dulu2 ..

Akhir kata sy.. buat cikgu.. slamat hari lahir.. insyaAllah sekali sy mnjadi kawan dan akan selamanya menjadi kawan awak...

Untuk kebaikkan bersama saya rahsiakan siapa awak.. hehe tp awak tahu kan ini wish untuk awak.. 


Terima kasih untuk writing yg panjang ni.. Sy abadikan di sini. Appreciate☺️☺️



02 December 2018

DISEMBER to REMEMBER

Assalamualaikum & Hai

Disember... Bulan dipenghujung tahun.. Semoga setiap apa yang dilakukan tercapai.. Bermula 2019,tahun baru.. Mungkin tahun yabg lagi mencabar?? Siapa tahu kan.  Tapi tak mengapa.. Terima semuanya dengan hati yang redha.. ALLAH SWT dah aturkan yang terbaik. Jadi, teruskan bersangka baik. Buang aura negative 😇



Terima kasih sudi baca
😉


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com