halaman utama

04 November 2015

A Taste Will Make U Smile :)

Assalamualaikum

hai semua. dah setahun lebih belog aku ni bersawang. kesian. hahaha. kesibukan diri menjadi isteri dan penjawat awam menyukarkan aku untuk menulis. Hari ni rase jari jemari tergedikgedik jer nak menaip. 'A Taste Will Make U Smile" mesti korang pernah dengar slogan ni kan.. Ni slogan kedai cekkelat DIpNDip. Wey seriously kalau pergi makan kat situ rasa nak pergi lagi... FUh!! The price biasala tempattempat camnie agak mahal sikit kan daripada kedai biasa . Harga dia standard and kepada penggemarpenggemar cekkelat sekalian... depa ada dessert dan hot beverages pon ada.. U should go!! hehehe... Puas hati dan berbaloi pergi.. Bawak anak bini hampa skali noh.. Okalylahh. Nextime boleh belanje gambar pegi makan cekkelat DIpDIp nie.. Antara menumenu dia yang ada... Ushar bawah ni haaaa

-
-
-
-
-
-
-
-

dip 'n dip Crêpe
French crêpe diisi dengan pilihan buahbuahan segar likes  (strawberries, blueberries, raspberries, banana, kiwi, and/or apple) topping dia semua coklat belgian campurcampur..


Fettuccini Crêpe
Crepe ni kelihatan seperti fettuccini pasta tue .. hehe tp sedappp sgt makan dengan bila makan dengan coklat yang ada kat atasnya..


dip 'n dip Waffle
Waffle topped with your choice of fresh fruit (strawberries, blueberries, raspberries, banana, kiwi, and/or apple) all topped with Belgian chocolate of your choice.


Waffle On A Stick
A Waffle on a stick dipped in your choice of chocolate.


Chocolate Pancakes
Pancakes with a chocolate shot of your choice.


Chocolate Molten Cake
A molten cake erupting with chocolate lava, served alongside vanila ice cream.

dip ‘n dip Bronwie
Rich, moist, home-made brownies with your choice of chocolate, also topped with your choice of ice cream.


dip ‘n dip Pizza
A slice of brownies is the dough, cheese cake cream is the cheese, fruits are the toppings, and our signature chocolate is the tomato sauce :)


dip 'n dip Mania
The ultimate dipping EXPERIENCE Have fun dipping our signature items in your favourite Belgian chocolate. Perfect for parties or groups! The three steps to create your Mania experience: Step 1: Pick your dipping item: Strawberry, Banana, Kiwi, Apple, Brownie bites, Cream puffs ,Marshamllows, Rice Puffs bites Step 2: Pick Size of Chocolate: Fondue, Shot, Shot taster. Step 3: Add more stuff :): Scoop of ice cream, Whipped Cream bowl

Okbai. 

07 August 2014

Alhamdulillah... selesai sudah..




31JULAI2014
::ISTERI::
::ALHAMDULILLAH::

anishasdiakidsam

09 July 2014

22

Assalamualaikum

Hye.. dah lama tak menulis rasa kekok pulak tangan nie. haha... mana la aku ad masa nk mengadap blog ni lamalama. Practicum lagi. Internship lagi.. Duk layan karenah muridmurid yang sangatttt baik hati sampai nak pecah otak aku dibuatnya. *xdemotif* wehuu..Tengok aku punya title kat atas tue... Why 22?? Kenapa duapuluhdua?? haha anyone?? Actually aku sedang menghitung hari. Menghitung hari untuk apa? Secret la. mana bole bagitau maa.. Apa yang penting.. Aku gembira dan teruja sangatsangat sekarang nie... Sambut raya kali nie dengan penuh makna la jawabnye... kih3. 

muka penuh perasaan.. *menghitung hari* tehee

Okaylah aku rasa tu jer yang aku nak share hari nie. Just waiti for the next update ye.. ngeh3 ! 
Bubye!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com