halaman utama

14 May 2011

.: MAAF YER KAK MANIS :.




salam.. 
HH nak mintak maaf sangatsangat kt Kak Manis sebab 
dah banyak kali HH kecewakan Kak Manis.. huuu ~~ 
masa Kak Manis mesej suruh emailkan design kan Kad Hari Guru tu, HH ta reply. 
Hari ni baru HH reply mesej kt Kak Manis yang HH dah sent kt email Kak Manis. 
HH rasa bersalah sangatsangat sebab design yang HH buat tu tak seberapa. 
Guna publisher jek, adobe tak dak.. 
tp tak tau la Kak Manis bole terima ke tidak.. 
lagi satu, HH nak mintak maaf jugak sebab tarik diri dari program tu 
sebab kebetulan 28 mei ni sedara HH kawen.. 
hope next time ade rezeki lagi.. 
HH suke bekerja ngan kak Manis.. 
Kak Manis baik.. 
ni la pix kenangan sekitar Program Pengisahan Kenegaraan taon lepas  

HH sayang kt kak Manis taw... 
dan sekali lagi dengan seikhlas hati HH mintak maaf ye kak..:(

.: dilema :.

 salam semua..
 hmm,, ni baru ley update belog.. 
al maklum la gune wifi maktab yg slow bagai nk rak ni.. 
berukband lak da dua bulan tak bayar.. hihi.. 
pahampaham jela bila da hujung sem ni.. 
HH skrg dlm dilema sama ada nk tarik diri g Program Pengisahan Kenegaraan @ balik rumah tapi masalahnya HH dah beli tiket balik rumah 29mei nie sbb nak pegi program tu pada 28mei lau tak HH dah ikot kawankawan beli tiket balik awal lagi.
pikir punya la pikir, laslas HH mesej Kak Manis & decide nak tarik diri dari program tu 
then besok pegi tuka tiket.. 
huwaaa da la nga pokai skunk neh, 
duet pon burn cmtu je tapi terpaksalah sbb cuti tak banyak ary pon, 
"family lagi berharga dari duet" .. huhu..
tapi takpe jarangjarang sekali balik rumah..


oke then,, my GOLDEN SAND....... tunggu kepulangan HH nanti yer..
miss u umi, ayah & adik2..
oke bye. salam..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com