halaman utama

14 May 2011

.: MAAF YER KAK MANIS :.




salam.. 
HH nak mintak maaf sangatsangat kt Kak Manis sebab 
dah banyak kali HH kecewakan Kak Manis.. huuu ~~ 
masa Kak Manis mesej suruh emailkan design kan Kad Hari Guru tu, HH ta reply. 
Hari ni baru HH reply mesej kt Kak Manis yang HH dah sent kt email Kak Manis. 
HH rasa bersalah sangatsangat sebab design yang HH buat tu tak seberapa. 
Guna publisher jek, adobe tak dak.. 
tp tak tau la Kak Manis bole terima ke tidak.. 
lagi satu, HH nak mintak maaf jugak sebab tarik diri dari program tu 
sebab kebetulan 28 mei ni sedara HH kawen.. 
hope next time ade rezeki lagi.. 
HH suke bekerja ngan kak Manis.. 
Kak Manis baik.. 
ni la pix kenangan sekitar Program Pengisahan Kenegaraan taon lepas  

HH sayang kt kak Manis taw... 
dan sekali lagi dengan seikhlas hati HH mintak maaf ye kak..:(

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com