halaman utama

14 May 2011

.: dilema :.

 salam semua..
 hmm,, ni baru ley update belog.. 
al maklum la gune wifi maktab yg slow bagai nk rak ni.. 
berukband lak da dua bulan tak bayar.. hihi.. 
pahampaham jela bila da hujung sem ni.. 
HH skrg dlm dilema sama ada nk tarik diri g Program Pengisahan Kenegaraan @ balik rumah tapi masalahnya HH dah beli tiket balik rumah 29mei nie sbb nak pegi program tu pada 28mei lau tak HH dah ikot kawankawan beli tiket balik awal lagi.
pikir punya la pikir, laslas HH mesej Kak Manis & decide nak tarik diri dari program tu 
then besok pegi tuka tiket.. 
huwaaa da la nga pokai skunk neh, 
duet pon burn cmtu je tapi terpaksalah sbb cuti tak banyak ary pon, 
"family lagi berharga dari duet" .. huhu..
tapi takpe jarangjarang sekali balik rumah..


oke then,, my GOLDEN SAND....... tunggu kepulangan HH nanti yer..
miss u umi, ayah & adik2..
oke bye. salam..:)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com