halaman utama

16 February 2012

.: Segmen : BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ? :.



Assalamualaikum

Hye my lurvely lollylolly readers. hehe.
Hari memang mood join segmen kot. huhu.
See?? HH join segmen Abg Ben nie haa...
Check it out !!--->>



Berikan sebab kenapa anda nak blog anda dikritik ?
Okay let see, mengkritik nie banyak tujuannya sama ada dengan niat baik atau sebaliknya lebih2 lagi blogger. Tak salah nak kritik tapi kena la kritikan yang membina dan dapat memberi manfaat hasil daripada kritikan tu kepada orang lain kan. Jangan lah pula nak mengkritik sebab nak memalukan orang lain kan. Ish3.. jangan buat macam tu taw. Tak baik. Samasama lah kita baiki kesilapan dan kelemahan diri kita nie yer. 

kata Abg Ben
 "Dilarang sama sekali , mencaci maki , mengkritik di luar batasan dan tidak berasas dan elakkan dari menyakit hati empunya blog. Jadilah pengkritik yang bijak dan bersopan"

Haa tunggu apa lagi?? jom join sama.. hehe


Thank you for reading this entry :)

.: Segmen : JIKA DAN BERAPA :.

Assalamualaikum

Petangpetang camnie selalunya HH akan tido tapi kan........... tak dapat tido jugak.. huhu. So, masa ni la nk buat macammacam. hehe. Join segmen faizal :)


Nak join kli kt banner yang colour orange tu yer.. #amboi mentangmentang la tu kaler faveret HH. huhu.. Okay dah jom jawab soklan pulak. 


SOALAN 1 : BERAPA KALI ANDA GOSOK GIGI DALAM SEHARI. 


As usual 3 kali la faizal oii.. pagi nakg claz, tengahari balik claz, sebelum tido. If HH nak going out manamana, gosok la dulu kan. Kang kurang selesa pulak nanti. huhu


SOALAN 2 : JIKA PM BAGI ANDA RM 200 APA YANG AKAN ADA BUAT ? 


Nak bagi RM200 yer?? Bile nak bagi?? Cmna nk kasitau sebab tak dapat lagi 200 tue.. hehe. Gurau jer.. Kalau dapat, maybe HH akan beli something yang kita boleh simpan @ nampak specially apa yg kita pakai@kita guna.. yela, sebagai tanda terima kasih kpd yg baik hati bagi duit tue. ngeee :D


SOALAN 3 : MANA AWAK TAHU BLOG PM NI? 


HH first tahu dari group Sahabat Blogger kat fb. Dalam hati " Eh, dia ni sape ek sebenarnya. Nak kenal la". Tetibe dia datang komen entry HH and follow blog HH. Stat dari tu la kenal faizal nie. hehehe :D

Okay lah korang. HH dah join. Bubye :)


Thank you for reading this entry :)

.: presentation yang entah pape :.



Assalamualaikum


Hai pembaca blog HH. Korang ada perasan tak yang lately cuaca tak menentu, kejap hujan kejap panas memanjang. Naseb la selesema HH nie dah hilang. 3minggu jugak la demam selesema. Haih. Lame giler.. korang pon sama ker?? huhu

Tapi yang pasti sejak 3, 4 hari ni macam takda masa nak rehat dah. Musim assignment dah datang, so pulon dok buat benda ni ah. malam tido lewat, pagi bangun awal. Bape jam jer tido. Tadi group HH present, tapi HH tak bersemangat dan tak dapat present dengan baik. Suma benda tungganglanggang. Ayat dalam slide tue kekadang tertukar dan tersalah sebut. Kenapa jadi macam tu ek? Haihhh !

~~~peningpeningpening~~~~

Hahaha muka HH tak bermaya sangat hari nie sbb tu jd cmnie.. naseb la ada vitagen :p


Sambilsambil tu meh layan lagu nie.. hehe







Thank you for reading this entry :)

.: Kenyang sampai pagi :.


Assalamualaikum

Ayam penyet?? AP?? Dat's my faveret maa... huhuhu.. Lama sudah tak makan AP nie tetibe hari tue Kakwa ajak makan AP sebab dia puasa.. So ape lagi...... makanmakanmakan !!!!



Sampai pagi kenyang... hehehe..:D

Thank you for reading this entry :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com