halaman utama

16 February 2012

.: Segmen : BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ? :.



Assalamualaikum

Hye my lurvely lollylolly readers. hehe.
Hari memang mood join segmen kot. huhu.
See?? HH join segmen Abg Ben nie haa...
Check it out !!--->>



Berikan sebab kenapa anda nak blog anda dikritik ?
Okay let see, mengkritik nie banyak tujuannya sama ada dengan niat baik atau sebaliknya lebih2 lagi blogger. Tak salah nak kritik tapi kena la kritikan yang membina dan dapat memberi manfaat hasil daripada kritikan tu kepada orang lain kan. Jangan lah pula nak mengkritik sebab nak memalukan orang lain kan. Ish3.. jangan buat macam tu taw. Tak baik. Samasama lah kita baiki kesilapan dan kelemahan diri kita nie yer. 

kata Abg Ben
 "Dilarang sama sekali , mencaci maki , mengkritik di luar batasan dan tidak berasas dan elakkan dari menyakit hati empunya blog. Jadilah pengkritik yang bijak dan bersopan"

Haa tunggu apa lagi?? jom join sama.. hehe


Thank you for reading this entry :)

13 comments:

:: Cik Nur :: said...

letak ruangan follow tu di atas..senang la nk follow.. :)

Y . Y said...

blog u dah ok . Cuma kalau awak edit tema sendiri lagi superb kot . :)

Miss Honeys Hasdi said...

@cik nur : thanx yer.. hehe.. dah letak tue :)

@Y . Y : Edit tema ek.. huhu.. ada masa akan edit jugak nanti.. hehe. TQ :)

maszull said...

assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama...mama nak bagi tahu yer boleh x kotak follower tu letak kat atas senang pengunjung yg datag nak follow yg lain nampak okay je..:)

Miss Honeys Hasdi said...

@maszull ~ wassalam mama,, button follower tu dah ada.. kt atas tue.. hehe :)

t.ksh sudi kritik :)

e-Zo94 said...

dari segmen sama

kritikan : ok.. cuma background lambat load.. maybe my internet slow macam siput sedut...

ok i dah follow this blog :D

http://blogbudaksengal.blogspot.com/

Diera Tekikushika said...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

FL blogh0use said...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

cik Lily said...

hai, salam perkenalan. jum singgah belog cik Lily..

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Fadzmie Mohamad said...

Overall design, okay. Cuma widget daisypath kat bawah tu better letak kat sidebar. Yang lain, okay. ;)

natasyapink said...

datang na kritik,. hehe..

yg widget i love my blog tu rase nye tak perlu kowt..
btw, lagu best la..

jangan lupa kritik blog kte kay.!

http://misz-lovely15.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Diyana Norman said...

x sempat nak join rituu...

twynzshophouse said...

SALES DI TWYNZHOPHOUSE http://twynzshophouse.blogspot.com/2012/02/24-hours-sale.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com