halaman utama

01 September 2011

.: Dapat header free dari Cik Tempe !! =) :.


Assalamualaikum.


Today was so tired sebab baru balik beraya dari rumah kawan ayah. Sesampai jek kat umah teros bukak lappy sebab excited nak tengok belog kesayangan.. HH ada join satu segmen nie header-dan-doodle-free-cik-tempe.Join pon da last minit sebab besok hari tarikh tutopnyew.. hihihi..

Unexpected ! HH menang header free yang chumell cam kat atas tue.. Bukan senang nak menang taw sebab ramai gak la yang join. Nak buat sniri still in process&tak jadijadi lagi pon. Hehe. BTW, tenkiu Cik Tempe sebab buatkan HH header yang ade doodle chumell tu.. Really appreciate it !<3
Ni la headernye..


Chumell kan3??? huhuhu ~




Thank you for reading this entry :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com