halaman utama

25 October 2011

.: Yeay ! Menang contest Mr Right ! :) :.



Assalamualaikum




Hye peeps ! Korang ingat lagi tak yang HH pernah join satu contest.. Nak tau pergi la usha entri HH yang  ini. Mr Right yang anjurkan.. hehe..  Tapi kan tak sangka pulaks HH dapat menang... See see... tetiba dapat msj dari Mr Right.. terkezot den..  huhu






HH pertaruhkan pix ni






Tempat kedua pon jadik la.. hehehe... BTW, thanx sangat kat Mr Right sebab pilih pix HH&Ariesya yang tak seberapa tu&thanx jugak kepada semua kawankawan yang dah LIKE pix ni kat FB.. huhu... Hope menang jugak la contest lain... :))))  


Mood : Happy :)




Thank you for reading this entry :)

.: CONTEST "KENANGAN TERINDAH HARI RAYA KU" :.


Assalamualaikum

Hye peeps !! Pekabo?? hehe.. Hope sehatsehat selalu la yep.
Ni haa HH nak bagitau yang HH join contest lagi.. 
kali ni dianjurkan oleh Ana-Adni-Collection a.k.a AAC
Kalau nak join sama sila tekan yer

Ni banner contest tu
Tengok terms&condition dulu pastu join la
Ta susah pon


Mak aii hadiah pon bole tahan la jugak sebab tu HH merajinkan diri join ni. hehe.

Okay lah Kak Ana, HH join sudaa.. 
Wish me luck keyh??

Tenkiu :)



Thank you for reading this entry :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com