halaman utama

25 October 2011

.: Yeay ! Menang contest Mr Right ! :) :.



Assalamualaikum




Hye peeps ! Korang ingat lagi tak yang HH pernah join satu contest.. Nak tau pergi la usha entri HH yang  ini. Mr Right yang anjurkan.. hehe..  Tapi kan tak sangka pulaks HH dapat menang... See see... tetiba dapat msj dari Mr Right.. terkezot den..  huhu






HH pertaruhkan pix ni






Tempat kedua pon jadik la.. hehehe... BTW, thanx sangat kat Mr Right sebab pilih pix HH&Ariesya yang tak seberapa tu&thanx jugak kepada semua kawankawan yang dah LIKE pix ni kat FB.. huhu... Hope menang jugak la contest lain... :))))  


Mood : Happy :)




Thank you for reading this entry :)

4 comments:

Faz Abas said...

congrats...memang patut menang pun sebab gambar cantik dan comel :)

ni nak jemput HH singgah blog www.kisah-dan-kasih.blogspot.com. cuma blog biasa-biasa diisi cerita pendek tulisan sendiri.

Miss Honeys Hasdi said...

Faz : thanx ya !! hehehe..

Orite.. anytime HH kn terjah keyh?? skang ni tenet slow.. xle nk BW sgt.. InsyaAllah HH p jugak lawat blog faz =)

Anak Pak Amran & Makcik Hasmah said...

hehehe. tahniah ye ! ;)

cuteeee !

Miss Honeys Hasdi said...

sama-sama awk !

next tym join la jugak ey?? hehe :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com