halaman utama

29 September 2011

.: KUNCI LOCKER yang kejam ?! :.



Assalamualaikum..


Haa agakagak ape yer HH nak bgtwu korang ye.. Haishh ! Ni suma pasal KUNCI LOCKER yang selalu dok buli HH taw.. Kejamnye dia(nada perli) huhu.. Dok diamdiam kat tempat ko tu sudah la.. Jangan la dok ganggu ketenteraman orang lain.. Ecece bunyi macam marah kan.. ye la.. 
I think most of you da kenal sangat dengan dia nih.. HH geram sangat dengan si locker ni.. Mana tak nye dia suruh HH buat katak.. frog puppet.. Hari tu kami ada puppet show.. HH pon ada keja len nak buat.. 
Okay lah, buat punye buat ejaz punye ejaz lastlast HH touch-up KATAK dia jadik la hidung si katak tu hidung si B**I a.k.a PIG.. hehehe..Sesi balas dendam. Padan muka.. Sape suruh HH buat.. Len kali buat sniri noh.. ngeeee ~ 


Ni la dia locker and his Babbby froggg.. hihihihi.. 
comey kan??? errr(nada terpaksa) huhu..
.
P/s : Kunci locker.. Dah berhasil sesi balas dendam kali ni.. huhu.. len kali dok diamdiam..Jangan ganggu aku lagi..  Kang aku cepuk baru taw.. hihihi.. 

Actly si locker ni baek hati orangnye.. Suke tolong orang.. Even HH ada masalah sekali pon ada mintak tolong dengan dia.. Entri ni sekadar gurauan sahaja.. Sukesuke orang kata.. huhu.. Sekian.. :)

Thank you for reading this entry :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com