halaman utama

29 September 2011

.: KUNCI LOCKER yang kejam ?! :.



Assalamualaikum..


Haa agakagak ape yer HH nak bgtwu korang ye.. Haishh ! Ni suma pasal KUNCI LOCKER yang selalu dok buli HH taw.. Kejamnye dia(nada perli) huhu.. Dok diamdiam kat tempat ko tu sudah la.. Jangan la dok ganggu ketenteraman orang lain.. Ecece bunyi macam marah kan.. ye la.. 
I think most of you da kenal sangat dengan dia nih.. HH geram sangat dengan si locker ni.. Mana tak nye dia suruh HH buat katak.. frog puppet.. Hari tu kami ada puppet show.. HH pon ada keja len nak buat.. 
Okay lah, buat punye buat ejaz punye ejaz lastlast HH touch-up KATAK dia jadik la hidung si katak tu hidung si B**I a.k.a PIG.. hehehe..Sesi balas dendam. Padan muka.. Sape suruh HH buat.. Len kali buat sniri noh.. ngeeee ~ 


Ni la dia locker and his Babbby froggg.. hihihihi.. 
comey kan??? errr(nada terpaksa) huhu..
.
P/s : Kunci locker.. Dah berhasil sesi balas dendam kali ni.. huhu.. len kali dok diamdiam..Jangan ganggu aku lagi..  Kang aku cepuk baru taw.. hihihi.. 

Actly si locker ni baek hati orangnye.. Suke tolong orang.. Even HH ada masalah sekali pon ada mintak tolong dengan dia.. Entri ni sekadar gurauan sahaja.. Sukesuke orang kata.. huhu.. Sekian.. :)

Thank you for reading this entry :)


12 comments:

Ku Azhar said...

kih3..ingat kowt ape...

Miss Honeys Hasdi said...

@Ku Azhar : hehe.. sje nak kenakan si locker tuh.. ngeee ~

Eyda Syahida said...

HH.. ingatkan HH tu Hafiz Hafizol. heheh

ape daa iwan nih.. (@__@)

kunci locker said...

aaarrrgghhhh !! tidak..malu aku..malu2...hahahaha...

weyh..asl masuk gambar ni..segan aku...ok lps ni aku kacau ko lg byk2 kt kls...hahaha !!

#comel kn aku??opss...maksud aku boneka tu...hahaha

tieka said...

hohoho..ingt apa laaa..rupanya2 sesi balas dendam rupanya...

Miss Honeys Hasdi said...

@Eyda Syahida : haha.. locker memang cmtu.. :p

@Kunci Locker :hahaha.. pdn muke ko.. law kacau ak lagi,, lg terok ak bahan ko.. huhu..
memang comey pon.. comey lg dari ko.. hahaha.. :D

@Tieka : Biasa la.. hehe.. suke2 jer..

Pendamba Mawar said...

katak? kunci locker kena masuk tadika balik kenal rupa katak

Rien Rose said...

haha comel je korang ni.. ^^

era kecik said...

ho ho ho.. ingatkan ape tadi,.. he he he

Miss Honeys Hasdi said...

@Pendamba Mawar : tak rupa katak pon.. memg kna masuk tadika balik pon.. huhu ~


@Rien Rose : Katak tu jela yang comey.. Tuannye tak pon.. ngeee ~

man said...

nie... marah2 sayang.
dari dendam boleh jadi rindu.

Miss Honeys Hasdi said...

@man : impossible.. classmate je.. lg 3 taon study.. da macam adikberadik da.. huhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com