halaman utama

15 May 2011

.: ROOMATE ~ thank you for accompanying :.

Assalamualaikum..

Malam ni terlebih rajin pulak HH menulis entri.. Selalu malas giler sebab pas kuar jejalan, sampaisampai kat hostel HH twos tido tapi malam ni taknak tido la pulak even kuar seharian bersama roomate tercayunk.. ngee~ kononnya la plan kami juz nak pegi tukar tiket tapi datang pulak mood malas roomate tamau naik moto.. katanya penat.. yeke? hehe yela tu.. tengok muka pon da tau..

Tetibe, dia ter'mesej' la boy dia mintak tolong pegi hantar kami kat butterworth kebetulan pulak tadi hujan lebat. so, boy dia pon bersetuju la bawak kami sekaligus pegi makan tengahari. maklum la kami tak makan apaapa dari pagi, so perut lapar gila. sabo jek la. Sampai jek kt tempat makan, sowang jaga tempat, dua orang pegi amek makanan. HH la yg jaga tempat tuh.. hehe..

Ok then, pas makan kenyangkenyang, kami pegi la tuka tiket.. alhamdulillah settle masalah. on da way balik, entah kenapa tibatiba roomate tanya "nak p men boling tak?" HH jawab " oke jek ". pastu roomate call adeq dia then bagitau kami nak ke SP, men boling. sesampai jek kt Park Avenue tu, kami upset sebab lane full, ade tournament. tapi kami tidak putus asa, kami terus gerak ke Central Square, Sungai Petani sebab kat sana pon ada boling gak.

Sesampainya kami di CS tu, masukmasuk boling tengoktengok ada tournament jugak. tapi takpe, sis tu kate lagi setengah jam habis la. oke, kami pon g la teman adeq roomate makan sebab dia belum makan lagi. pas setengah jam, kami pon masuk balik ke tempat tu. actly, HH taknak main tapi adeq roomate dah bayar untuk 4 orang, 3 game. gila banyak.

Main punye main then masuk game ke3, roomate HH BENGANG dengan sorang laki ni, dia pegi amek bola kami tanpa tanya sepatah pon. tu bola yang roomate HH guna. cian dia taw.. tapi takpe dah last game. habis main jek, kami g solat. pastu g makan & teros balik hostel. HH sampai ketiduran dalam keta td, roomate yang drive. boy dia penat sangat kot. hihi..

Anyway, HH nak ucapkan TERIMAKASEH banyakbanyak kepada roomate(imah) & her boy(jae) kerana dah tolong HH. juga tidak dilupakan kepada adeq roomate, Firdaus A.K.A Matt Lanter(nama samaran) kerana belanja main boling tadi.. maceh ye deq.. tu jek yang HH mampu taip untuk malam nie.. nak lelapkan mata dah.. 
selamat malam semua ^^


Thank you for reading this entry :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com