halaman utama

19 August 2011

.: KASUT FLAT PILIHAN SAYA :.

Assalamualaikum.


Okay.. Kenapa dengan kasut flat?? hehe.. Ha meh sini HH nak gtau korang.. Bagi korang suma yang trendytrendy sket&mementingkan gaya tuh bole la pilih kasut flat untuk pegi jalanjalan pusingpusing mall so takda la lenguh pinggang&kaki tu yer(lau pakai heels jangan harap la) huhu..



-google image-


Tgok pix kat atas tu.. chumellchumell kan?? Kasut flat ni memang menjadi pilihan remaja masa kini lebihlebih lagi yang sedang belajar macam HH ni.. Kasut yang kita pakai tu  mestilah selesa,berkualiti&stail lah.. tak gitu?? heeee ~


Ia juga dapat melengkapkan setiap penampilan diri kita. lgi satu bole jek pakai time dating dengan ehem-ehem or manamana jelah.. 3 in 1 lah orang kata.. hehehe.. HH selalu cari kasut yang selesa. Tak kira brand apa asalkan selesa di kaki&tahan lama. Lagi la untung kalau ia murah&berpatutan. HH selalu beli kasut time SALE !!! huhuw ~


Apa?? korang masih lagi keliru untuk memilih sepasang kasut yang sesuai untuk ke pejabat? nak bersantai? nak berhibur? Meh sini scroll down to get a new tips from me..

** Jika korang nak beli kasut tu, mestilah kena terbaik&puas hati dengan jiwa kita kan?? Waktu malam adalah waktu terbaik untuk korang membeli kasut sebab time ni lah kaki korang akan berada lam saiz yang sebenar.. back to original orang cakap.. hehe.. so,, what u got?? korang akan dapat kasut yang berukuran tepat taw !! semoge puas hati !! enjoy shopping ! huhu <3



Thank you for reading this entry :)

3 comments:

Lilynn Sazlin said...

lil pun suka yg flat. sbb betis lil cepat kejang klu pakai heels :)

Honeys Hasdi said...

Hye lil.. sama la kita.. pakai je heels smpai ke pinggang sakitnye xilang2.. lbih2 lg nk nek tangga tingkat atas pulak tu kn.. hehe.. lau wedges tu kurang sket.. nis banyak flat n wedges.. lau heels xda sgt.. hehehe..

sToRyoFmyrEaLliFe said...

kasut flat memudahkan perjalanan also !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com