halaman utama

24 January 2012

.: Group Apam Polkadot | Geng fiQ'ra :.



Assalamualaikum

Hai pembaca blog HH, actually HH ambil masa yang agak lama untuk siapkan entri nie. Entri nie berkisarkan tentang aktiviti group kami as  Geng Apam Polkadot di bawah GENG fiQ'Ra nie. Even leader kami nak yang ringkas but I have no idea to do what ! hehe. So, for those yang rasa member in group tu kena la buat apa yang leader nak kan??

If korang nak tahu, HH berada dalam Geng Apam Polkadot yang colourful ni ha. I have no idea where blogging will take me in the future, but either way I realize that every good blogger must be organized right?? That’s why Group Apam Polkadot dicipta dengan logo, matlamat dan tagline group yang tersendiri iaitu resepi kita kejayaan bersama. Senang nak ingat sebab ia ringkas dan padat and also ada maksud yang tersendiri.

FYI, kat bawah nie ialah senarai member geng apam polkadot yang diketuai oleh Faizal PM(http://pendambamawar.blogspot.com/). 

Ahli Group Apam Polkadot :-

*Aqidah Nuwairah ☜♥☞ http://iniblogciknuwairah.blogspot.com/
*Aziera Adenan ☜♥☞ http://ierasukamenaip.blogspot.com/
*Anis Haniz ☜♥☞ http://honeyzhasdi.blogspot.com/
*Hafizah Fitrah ☜♥☞ http://izamindorayakis.blogspot.com/
*Nurin Najwa ☜♥☞ http://qesahsaya.blogspot.com/
*Intan Syazwani ☜♥☞ http://msyarz.blogspot.com/


Banyak lagi yang dah kami discuss dalam group nie. Logo dan banner leader yang create. He’s so creative. Nak tau lebih lanjut sila tekan sini. Yeah ! logo berserta nama member juga tagline kami. We loves to share experience, inspiring from others yang mana lebih banyak pengalaman dan lebih tua dari kami, bertukar2 pendapat and also lead to be better knowledge sharing. Lagu pulak otw nak bikin. Hehehe.

Harapan HH semoga group nie sentiasa dapat collaborate each other and becoming  unite family, achieving our  goal and of cuz being the greatest group among others ! =)




Thank you for reading this entry :)

1 comment:

Pendamba Mawar said...

fuh nice .boleh masuk pidato la awak ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com