halaman utama

30 June 2012

.: Puncak Mutiara Cafe :.



Assalamualaikum 
Hye u olls ! kali nie HH nak share pasal makan pulak. HH tau korang suma mesti suka makan kan lebihlebih lagi kat tempattempat yang rare@pedalaman macam restoran HH baru jer menjamu selera dengan tementemen. Hehehe. We olls ke Puncak Mutiara Cafe yang terletak di Kampung Pelet, dekat ajelah dengan IPG HH study tu so kalau korang ke Seberang Perai Penang boleh la singgah makan kat sini yep. 





ehsan www.puncakmutiara.com
Ala mudahmudah ni ha ambil website dia ni http://www.puncakmutiara.com/ .. hehe. Untongla HH pegi hari tue ade FO and his crews..  Eh animal farm pon adala.. Ok jum2 makan. Ngeee :D

Thank you for reading this entry :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com