halaman utama

02 July 2012

.: Develop success from failures :.

Assalamualaikum

Hye peeps !! Hye July !! Hehehehe

Begitu cepat masa berlalu pejam celik pejam celik dah masuk bulan Julai rupanya. Bila masuk bulan Julai nie ramai yang menunggu-nunggu bila la gaji cikgu nak masuk ni. Hikhik mestila tak sabar poket makin kering da nie.. 


FYI, bulan nie jugak adalah bulan mulia dalam Islam iaitu Ramadan di mana orang islam akan menjalani ibadah puasa. Insyaallah kalau bole tahun nie HH tamau pontengponteng terawih lagi dah. huhu.. Semoga kita semua dipanjangkan umur dan dapat merasa kehadiran Bulan Ramadan nanti.. Tak sabar rasanya nak tunggu raya pulak. Raya bersama Mr A.. Heee :D


Hadoi terlebey happy nampak. Mestila.. Baru tau result exam hari tu and Alhamdulillah HH dapat result yang ta pena expect akan dapat. Thank you Allah for all the blessings. Thanks umi dan ayah sebab selalu doakan kejayaan HH even HH ni byk sangat songehnya. Haha. 

Develop success from failures.
 Discouragement and failure are two of the surest stepping stones to success.

Ok guys ! TC.

Thank you for reading this entry :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com