halaman utama

03 September 2011

.: Nak Sup Tulang lagi !!!!!!!!!! :.


Assalamualaikum...


Nak sup tulang lagi.... Balikbalik kampung tadi Umi&MakciKmakCik masak sup tulang. Dalam periuk besar pulak tuh.. HH ni da lama tak makan sup tulang. But then, HH leka sangat dok men lappy mAkcik, sampai AtokNenekUmiAyahMakCikPakCik panggil pon da tak hirau. huhu.. Bile perut da start nyanyi lagu dangdut, mula la pegi dapur cari nasik. Masokmasok dapur ja, HH so upset cuz sup da tinggai sket.. Waaaa !! nak nanges ase. Ada pon tulang seketul dua, telur goreng, sambal belacan&ikan kering. So, apa lagi... HH&Maksu makan jek la apa yang ada. Biasa la, anakberanaksaudaramara ramai, sebab tu la lauk cepat abes... huhuuhu... redha jek la...... 
ni la sup tulangnyew tapi ni gmbr ehsan dari google..
nak amek yang sniri punya td da abes.. huhu..


BTW, Balik kampung kali ni was da best moment ever tapi ada siket perasaan yang berbaur jelous, dorang suma pegi waterfall tak tunggu HH balik dulu pon .. Haishhh!!!!! huhuhuhu.. Tapi takpe. tadi Makcik da promise dengan HH nak pegi lagi bile tiba eid adha nanti.. Alhamdulillah dapat jumpa Atok&Nenek tadi pon da buat HH happy. Dorang sehatsehat aja.. Maklum la study jaoh dari family... Asyik dok rendu nak balik rumah&kampung halaman jek la.. Ni bila da balik, guna la peluang tu sebaik mungkin kn?? huhu..

P/s : Jangan buat endah tak endah bila orang tua panggil makan.. Nanti lauk da tinggal siket cam HH makan tadi. Tak sempat nak melantak cam biasa.. huk2.... oKe lah. SELAMAT ARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN =)



Thank you for reading this entry :)

2 comments:

*rainyscream* said...

perghhhh..sup tulang tu!! nom nom nom

Honeys Hasdi said...

@rainyscream : hehehe.. kamoo pon sma yer?? tapi sup smlm da tggl sket.. tu yg sdeyh nye.. huk2..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com