halaman utama

04 September 2011

.: bila nak kawen?? :.


Assalamualaikum
Peace upon you....

Hye semua.. Sekarang jam menunjukkan 2.oo a.m.. Ni time orang tido lebihlebih bagi cikgu cm HH ni.. Da la kena pegi sekolah besok tapi nak buat macam mana mata taknak tutup lagi.. Masih belum ada gam orang kata.. huhuhu...

Hurmm cakap pasal kawen ni la kan.. Actly ramai yang dok tanyatanya HH bila nak kawen? Sape pakwe? Pakwe keja apa? Adoi macam la HH ni da 26 yang dok tanya-tanya camtu tuh.. Haisshh !! Rimas taw tak !! tapi orang tua yang tanya kita kena la jawab leklok kn?? huhu.. So, HH jawab la, masih belajar & buat masa sekarang ni malas nak pikir pasal ni lor.. Bab bab ni tarok tepi dulu.. Taknak ada komitmen lagi.. SINGLE IS SIMPLE.. Apa? tak percaya?? haha.. tolong la percaya k ! 

So, bila cakap kat dorang camtu ingatkan nak dok diam rupa-rupanya dok tanya-tanya lagi betol ke?? betol ke?? Haih.. Susahnye dorang nak percaya cakap kita ni... Takpela.. dah berbuih mulut bagitahu taknak percaya jugak terpulang la kan?? Ada yang nak wat kira dengn anak dia, dengn duda bagai.. hahaha... Sory,, I tak berminat... Bagi jek la kat orang lain tak pon andartu ka... wakaka... bole la jugak duda tu jadik peneman hidup mereka-mereka itu dari takda langsung kan??

Actly,, bila dok tengok ramai kawankawan yang dah kawen, terdetik jugak la kat hati ni perasaan tu.. Nampak dorang happy je kan.. Sweet je tapi kita kena selalu ingat yang kita ni still student & banyak lagi komitmen yang kita kena buat dari dok layan menda-menda ni.. For me?? Love is cronics.. Kapel?? So bermasalah.. Belom ada rezeki lagi lor. huhuhuhu...:p

But here and now, I realize, as I do every single moment of every single day, how lucky I am to have you to love. Here and now and always I love you my baby.......... ucuk anga. hahaha.. (: 



Okay la u olls,, dah abes membebel tok pagipagi buta neh... bubye nk tido da =)


Thank you for reading this entry :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com