halaman utama

05 September 2011

.: Cikgu tuuu !! pewiittt !! :.


Assalamualaikum
peace upon you




ssyyhh !! jangan kacaw cikgu.. ngeee ~
 Hari ni (4september2011), 1st day HH menjalani SCHOOL BASED EXPERIENCE(SBE) kat sekolah pilihan. Awal pagi lagi dah kena bangun siapsiap nak pegi sekolah.. Sesampai jek kat SKSIT tu,, teros masok pejabat,tulis nama&tandatangan..takkan nak tandakaki pulak kn?? ngeee ~

Then, GPK1 introduce kami kat muridmurid&guruguru kat assmbly.. Soooo nebes u know... Kami pon bangun la senyumsenyum kambeng kat merekamereka suma.. hehe.. Pastu, suma bergerak ke bilik gerakan/bilik mesyuarat untuk sesi perkenalkan diri buat kali kedua...  Guru pelatih dari IPG lain pun bole tahan ramai yang buat SBE kat sekolah ni.. So, makin bertambah lagi la frenz kat Fb pasni.. huhu ~ 

Okay then, kami bawak haluan masingmasing.. Jalanjalanpusingpusing satu sekolah snapsnap pix & banyak lagi lah.. Tengahtengah duk snap pix tu bole pulak sorang murid nih " Cikgu tuuuuu !! pewiitttt !! Comey kamera " hahha... Adoi.. Ade gak yer muridmurid camni..

-My lebly kids- LOL <3

BTW, alhamdulillah.. Jadual hari ni berjalan dengan lancar.. So far so good.. huhu.. Tunggu update next entry lak yer.. Nak tido da.. Besok bangun awal pagi.. Selamat malam suma =)


Thank you for reading this entry :)

2 comments:

Muhammad Saffuan said...

wah, aku pun berSBE jugak :P

Honeys Hasdi said...

@muhammad saffuan : laa yke.. huhu.. dr ipg mne ni?? wt sbe ktna?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com