halaman utama

06 November 2012

.: Goodies From Libresse :.

Assalamualaikum

Hai pembaca belog HH semua... 
Hari ni berkesempatan update belog kesayangan nie lau tak mesti dah bersawang.. 
Dan hari nie la jugak LAst Final Payperrr utk semester nie dan cuti sekolah dh bermulaaa.. Waaa!!! lagi dua tahun.. Cepatnya masa berjalan.. Huhu..

 Insyaallah mintakmintak dipermudahkan oleh Allah s.w.t..  

Okay entry ni bukan nak bercerita pasal jawab exam tadi ke pe juz nk gtau.. I juz got a cute goodies from Libresse a.k.a tuala wanita utk perempuan... xkan la utk lelaki pulak kan.. haha.. pegi check nama, tengoktengok ada.. Bila dapat jer terus bukak sebab excited nak tengok apa yang ada kt dalamnya and not bad... byk la jugak sample yang dia bagi... Bole la buat stock for a week.. hehehehe..

Bagi sesapa yang nak jugak freebies dr Lbresse nie sila isi form kt sini  

Ni la yg HH dapat sebentar tadi..

yeah ! its my name HH


Thanx Libresse for this goodies.. hehe 

p/s : happy Holiday u oll

Thank you for reading this entry :)


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com