halaman utama

09 July 2014

22

Assalamualaikum

Hye.. dah lama tak menulis rasa kekok pulak tangan nie. haha... mana la aku ad masa nk mengadap blog ni lamalama. Practicum lagi. Internship lagi.. Duk layan karenah muridmurid yang sangatttt baik hati sampai nak pecah otak aku dibuatnya. *xdemotif* wehuu..Tengok aku punya title kat atas tue... Why 22?? Kenapa duapuluhdua?? haha anyone?? Actually aku sedang menghitung hari. Menghitung hari untuk apa? Secret la. mana bole bagitau maa.. Apa yang penting.. Aku gembira dan teruja sangatsangat sekarang nie... Sambut raya kali nie dengan penuh makna la jawabnye... kih3. 

muka penuh perasaan.. *menghitung hari* tehee

Okaylah aku rasa tu jer yang aku nak share hari nie. Just waiti for the next update ye.. ngeh3 ! 
Bubye!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com