halaman utama

26 August 2011

.: Senangsenang je kaw mainkan perasaan aku !! :.


Assalamualaikum
Salam Ramadhan



Aduh cmna neh tgok tajuk pon rasa panas cm nak terbakar jek
Habis madu sepah dibuang?? Boleh guna ker?? 
Law nak ikotkan lam situasi nie bole guna kot. 
Haishhhh !! aku paling geram r ngn kaw ! 
Tak abes abes menyusahkan idup aku.
Semalam aku dah bagi full comitment kat kaw, 
aku cancel suma janji janji len, aku nak bersama kaw jek tapi pe yg ko balas? 
Ko bagi S**t kat aku..Ggggggrr.. Geram gila kowt !
Taw la aku dah nak balik rumah tapi toksah la dok wat aku cmneh !
aku sdeyh gile dgn apa yang kaw buat kt aku smlm.
Sampai aku sakitsakit
Sampai aku tak tido malam sbb kaw. So tak reti reti lagi ke nak hargai aku?
Aku tak mintak banyak. 
Aku juz nak kaw tau yang kaw sangat penting lam idup aku sekarang neh !
tolong la kembali kepada aku plisssss:(
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
Wahai assignment ku yang hilang.. Huk2..
kemana kaw menghilang.. Aku dah jenuh cari.. Sdeyh kowt.
Dah buat 100%. Nak print out tetibe hilang camtu jaaaa..

Punye la pulun dok buat tetibe jadi cmneh. 
Jenuh r nak buat balik suma tu.. Dah la hari ni due date dia. Frust giler..



So, moral of the story : Buat la lagi tugasan laslas minit lau nak senaseb ngn HH cmni. sory terkasar bahasa sket kat atas tu.. huhu.. Lagi satu. Jangan lupa tiap kali buat, tekan button SAVE dulu taw. Microsoft word ni kekadang tak betul. Jangan percaya sangat. huhu..  Tu ja mau cta luahan hati.. Bubye everyone. 






Thank you for reading this entry :)




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com