halaman utama

31 August 2011

.: SUASANA HARI RAYA #1 !! :.


Assalamualaikum.....


Hye semua. Bagi umat Islam di Malaysia&perantauan, how was your raya?? Ok dak?? Meriah dak?? Mesti la meriah kan.. Hope semua dalam keadaan baikbaik saje yer.. Alhamdulillah lepas sebulan kita berpuasa, dapat gak rasa nikmat raya nie. Haa, raya dah habes la bro tp ni juz untuk hari ni la.. Raya pertama.. Jgn salah faham k. Sok kita raya lagi.. huhu.. 

Pagi tadi siapsiap semua, salamsalam&bermaafmaafan dengan umi&ayah&adeqadeq. Ciom tangan&hughug sket. hehe. Then baru pegi umah tok. Raya kali ni bole tahan meriah la jugak sebab sEdaraSedAraMakcIkPakCikAtokNenEk berkumpul ramairamai kat umah tOk... Alhamdulillah semua ada tahun ni. Tok wat nasik minyak. So, pagipagi lagi HH dah melantak nasik minyak tue.. Marvellous&Delicious !! ~ huhu.

Kat umah plan nak wat roti jala tapi tertunggak.. Ada masalah kesehatan sket. Juz sempat wat chocolate moist cake ja.. Tu pon tak berapa nak jadik cam selalu buat.  Fikiran melayang tempat len kot. hihi.. So, takdala open house bagai ni, Juz close house. Takda makanan yang berat, ada biskut ja. Lau ada yang datang pon budakbudak jek. Masukmasuk,duduk,minum air,makan biskut sket then bila kita bagi duet raya, tros blah cmtu jaa.. Normal la.. Pasni dorang nak pegi mintak duet raya umah orang len lak.. Budakbudak(dulu pon HH cmni gak time kecikkecik) hehe..  

InsyaAllah besokbesokbesok nak pegi beraya lagi dengan kawankawan&tuttttt(xle mention kt cnie)....huhu.. Dorang ada yang buat openhouse, so bole la kita menternak lemak disitu ya?? *wif hope, dapat gemok sket pasni. hihihi* oke la my dear... i'll see u ols later keyh? gudnite !! SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN  =)

family. ni baru separoh. ade lagi g xmsuk. opsss pix blur sket.. (gegeh nk tarok gak) huhu.

belogs owner. hik3 ~

As usual.. my BFF =)


p/s : Rayer tu rayer jugak. Bila melantak makanan tu beringatingatlah yer. Jangan telampau ikot nafsu. Kelak memakan diri.. huuu.. Jika ada kelapangan next time update lagi. Sekian.. LOL ~



Thank you for reading this entry :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com